gittigidiyor

Windows 10'da Sıfırlama İşlemleri Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10'da Sıfırlama İşlemleri Nasıl Yapılır?[/h][h=2]Windows 10 işletim sistemini kullanan kişiler kolay bir şekilde sistemi sıfırlayabilir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-da-sifirlama-islemleri-nasil-yapilir.jpg
Windows 10 işletim sistemini kullanan kişilerin yaşadığı sorunlarda en önemli seçeneklerinden birisi de sistem sıfırlamadır. Sistem sıfırlama seçeneğinde sistem ilk günkü haline döner ve virüs ya da diğer sistem sorunları sona erer. Bu bakımdan kişilerin sorunlarını çözemediği durumlarda direk rehberdeki adımları takip etmesi yeterli olacaktır.
Sağlanan bu imkanlar dahilinde sizler de bu işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu işlemleri yapacak kişilerin tüm bilgilerin sıfırlanacağını unutmaması gerekmektedir.
Bu konuda kişilerin ilk olarak sistemi başlangıç ekranı üzerinden açması gerekecektir. Bu noktada ise bilgisayarınıza bağlı olarak farklı seçenekleri değerlendirmeniz gerekebilir. Bu konuda yeterli bilginiz bulunmuyorsa yine sitemizdeki içerikleri takip edebilirsiniz.
111.png

Ön yükleme ekranına erişim sağlandığında ise kişilerin ilk olarak choose an option ekranında Troubleshoot seçeneğini seçmesi gerekir.
112.png

Son olarak ise resetleme işlemleri için onay vermeniz gerekir.
113.png

Ardından ise her şeyi kaldır ya da remove everything seçeneği ile tüm her şeyin sıfırlama seçeneği seçilmelidir. Bu işlemler yapıldığında bilgisayarda sıfırlama işlemleri başlayacaktır. Bu işlemler uzun süreceğinden dolayı beklemeniz gerekecektir. Bilgisayar yeniden başladığında ise sıfırlama işlemleri başarılı bir şekilde yapılmış olacaktır.

[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst