gittigidiyor

Windows 10'dan Android'e geçiş kolaylaştı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
smartswitch01.jpg
Samsung, windows 10 Mobile kullanıcılarının Android cihazlara geçişini kolaylaştırdı. Peki, Samsung bu geçiş süreci için nasıl bir kolaylık sundu?



Smart Switch için Windows 10 Mobile desteği

Samsung, ilk olarak Eylül ayında Smart Switch adlı uygulamasına Windows Phone 8.1 desteğini getirmişti. Şimdi ise şirket, uygulaması için sunduğu yeni güncellemeyle Windows 10 Mobile desteğini getirmiş durumda.
Windows 10 Mobile’dan Android’e geçme kararı alan kullanıcılar uygulama üzerinden: Kişiler, takvim (Sadece cihaz içeriği), mesajlar, fotoğraflar, müzik (sadece DRM’le korunmayan içerik, iCloud için desteklenmez), videolar (sadece DRM’le korunmayan içerik), arama kayıtları, notlar, alarmlar, Wi-Fi ayarları, duvar kağıtları, belgeler, Uygulama verileri (sadece Galaxy cihazlar) ve ana sayfa düzenlerini (sadece Galaxy cihazlar) aktarabiliyorlar.
smartswitch02.jpg

Smart Switch uygulamasının Android 7.0 Nougat desteği sunduğunun da altını çizelim. Şu an için Samsung hiçbir akıllı telefonunu Nougat sürümüne yükseltmiş değil ancak Galaxy Beta Programı kapsamında, cihazlar için Android 7.0 Nougat beta dağıtımları sunulmaya devam ediliyor. Ek olarak son sürümle birlikte, iPhone’lardan Samsung cihazlara geçeceklere iCloud (iOS 9 ve üstü) için ekstra içerik desteği de sunuluyor.

Android için Smart Switch uygulamasını indir (Google Play)


microsoft-build-2015-cross-platform-applications_w_600.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst