gittigidiyor

Windows 10'un geçtiğimiz günlerde yayınlanan büyük güncellemesi

collo1

Aktif Üye
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
660
Tepkime puanı
397
Puanları
63
Yaş
40
Konum
........

windows-10-mayis-2020-guncellemesinde-bellek-sorunu.jpg

Bir hafta önce yayınlanan Windows 10 Mayıs 2020 güncellemesi, kademeli olarak dağıtıldığından henüz küçük bir kitleye ulaştı. Güncellemenin önemli bazı sorunlara yol açabildiği biliniyordu, ancak şimdi sorun listesine bir yenisi eklendi.

Intel'in sabit disk performansını artırmaya yönelik Optane belleğini muhtemelen duymuşsunuzdur. Windows Latest'in
araştırmasına göre Intel forumlarında, Twitter'da ve Geri Bildirim Merkezi'nde kullanıcılar, Optane Memory ile ilgili sorunlar yaşıyorlar. Bazı sorunların birkaç ay öncesine dayandığı gözlenirken, bazılarının yeni ortaya çıktığı anlaşılıyor. Bu sorunların Insidertestleri sırasında ortaya çıkmamış olması ilginç bir ayrıntı.

Raporlara göre Optane Bellek Sabitlemeleri, yeni güncellemeyle birlikte yükseltilmiyor ve bu nedenle Windows'un .dll dosyası hataları verdiği belirtiliyor.PC'nizde Optane bellek varsa, Microsoft sorunla ilgili bir açıklama yapıp, onu giderene kadar Windows 10 sürüm 2004 güncellemesini bekletmenize fayda olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst