gittigidiyor

Windows 10'un Yükselişi Windows 7'yi Geride Bırakamıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-10un-yukselisi-windows-7yi-geride-birakamadi-640_640x360.jpg

Piyasaya çıktığı günden beri hızlı yükselişine devam eden Windows 10, hala liderlik koltuğuna oturamadı.
Microsoft'un son işletim sistemi olarak nitelendirdiği ve büyük umutlarla piyasaya sürdüğü Windows 10, hızlı yükselişine devam ediyor. Geçen ay gelen istatistiklere göre 200 milyondan fazla cihazda yüklü olduğu belirtilen Windows 10, yeni gelen ölçümlere bakılırsa Windows 7'nin çok gerisinde kalıyor.StatCounter'ın yayınladığı rapora göre Windows 7'yi tercih eden PC sayısı, Windows 10'u tercih eden PC sayısının neredeyse 3 katı kadar.
windows-10-keeps-growing-but-windows-7-still-has-3-times-more-users-501178-2.jpg

StatCounter geçtiğimiz ay dünyada en çok tercih edilen işletim sistemleri raporunu yayınladı ve sonuçlar Windows 10 için hala çok parlak değil. Rapora göre Windows 7 yüzde 46.08'lik bir paya sahipken, Windows 10 yüzde 14.86'lık bir pay ile Windows 7'nin gölgesinde kalıyor. Dünya genelinde çalışan ATM'lerin ve otomatların neredeyse hepsi Windows 7 ile çalışıyor. Bu nedenle uzun süre Windows 7'nin liderlik koltuğundan inmesi beklenmiyor. Öte yandan Windows 10'un bu yılın son çeyreği itibariyle 1 milyar cihaza ulaşması da hedefleniyor.
Geçtiğimiz yıllarda fişi resmen çekilen işletim sistemi Windows XP'de sıralamada yerini almış. XP işletim sistemi kullananların neredeyse Mac kullanıcılarına eşit olduğunu da görebiliyoruz.

İndir

Windows 10

Microsoft'un Yüksek Performanslı ve Güvenli İşletim Sistemi


İndir

Windows 10 Transformation Pack
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst