gittigidiyor

Windows 11 de başlamayan Başlat menüsü...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Kullanıcıların son dönemde yavaş yavaş benimsediği, bununla birlikte kullanım istatistiklerini de artırmaya başlayan Windows 11, yeni bir sorunla gündeme geldi. Microsoft, yapmış olduğu açıklamada son yayınlanan toplu güncellemenin bazı kullanıcıları çılgına çevirecek bir hataya neden olduğunu kabul etti. Yazılım devi Microsoft, sorunu vakit kaybetmeden düzelttiğini söylese de tepkilerden kaçamadı.


KB5014668 güncellemesi kötü oldu​


Microsoft, Windows 11 için düzenli bir şekilde güncellemeler yayınlıyor ve daha kararlı bir hale gelmesi için yoğun mesai harcadığı biliniyor. Bazen yapılan bu hamleler ters tepebiliyor ve sürümde halihazırda düzgün bir şekilde çalışan işlevleri bozabiliyor.


Microsoft’un son yayınladığı KB5014668 yaması bazı sistemlerde Başlat menüsünü bozduğu görüldü. Windows tuşu ve tıklama dahil hiçbir şeye tepki vermedi. Kısacası güncelleme sonrası kullanıcılar ne yaparlarsa yapsınlar çalışmadı.



Microsoft, konuyla ilgili şikayet bildirimlerinin gelmesinin ardından zaman kaybetmeden Redmond tabanlı Known Issue Rollback (Bilinen Sorunları Geri Alma) düzeltmesiyle ilgili sorunu düzeltti.


Yazılım devi Microsoft, yapmış olduğu düzeltmenin ardından sorunun tüm kullanıcılarda ortadan kalktığını söyledi. Aynı zamanda hatadan az sayıda bilgisayarın etkinlendiğini de sözlerine ekledi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst