gittigidiyor

Windows 11 de neler var...?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Android uygulamalara destek vereceğini açıklıyor,başlat menüsünde animasyonların yer alacağı,widget olayının da artık kullanılacağını,diğer windows sürümlerinden Windows Update aracılığı ile sürüm yükseltilebileceğini açıklıyor ama sistem gereksinimlerinin farklı olabileceğini düşünüyorum.Her bilgisayarın Windows 11 i kaldırabileceğini düşünmek tabi imkansız görünüyor

Nasıl İndireceğiz...?

Windows 11 kullanıma sunulduğunda, Windows'un herhangi bir yeni sürümünde yaptığınız gibi indireceksiniz. Çoğu kullanıcı, Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update'e gidecek ve Güncellemeleri Kontrol Et'i tıklayacaktır. Varsa, Windows 11 için Özellik güncellemesi görürsünüz. İndir ve yükle'yi tıklayın. Windows 11'i önceden test etmek istiyorsanız, Windows Insider Programındakiler için önümüzdeki hafta erken bir beta sürümü sunulacak ve Temmuz ayında genel bir beta yayınlanacak. Ancak, hatalar olması muhtemel olduğundan, ana cihazınızda değil, yalnızca ikinci bir test cihazınız varsa bir beta yüklemenizi öneririz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst