gittigidiyor

Windows,11 yeni sürümü için cazip özellikler sunmaya devam ediyor.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
İşletim sistemi denildiğinde akla gelen ilk isim tabi ki Windows oluyor. Bilgisayar kullanıcılarının çok büyük bir kısmının tercih ettiği bu Windows, son zamanlarda son sürümü Windows 11’e getirdiği yeniliklerle adından bahsettiriyor. Her ne kadar henüz nihai kullanıcıların kullanımına sunulmasa da dosya gezgini için sekme seçeneği de bu özelliklerden biri. Ancak Microsoft’un Windows 11 kullanıcıları için düşündüğü tek önemli yenilik bu değil.

Son sızıntılardan anlaşıldığı üzere Microsoft, Windows 11 kullanıcıları için ekran kaydı alma özelliğini devreye sokacak. Bugüne kadar üçüncü parti programlar sayesinde ekran kaydı alabilen Windows kullanıcılarının en çok talep ettiği özelliklerin başında ekran video kaydı alabilmek geliyordu. Yıllardır süren bu talebi Windows 11’i daha cazip kılmak için devreye alacak olan Microsoft’un, bu sebeple ilgili özelliği Windows 10’a getirmesi beklenmiyor.


Öte yandan bu özelliğin detaylarına ilişkin henüz detaylı özellikler ise bilinmiyor. Örneğin video kaydetme süresi ne kadar olacak ya da kaydedilen videolar hangi formatta kaydedilecek bunlar şimdilik muallak. Ayrıca video kayıt kalitesi, çözünürlüğü, ses frekans aralığı gibi detayların da bilinmediğini belirtelim.

Eğer iddialar doğruysa bu özelliğin önümüzdeki ay kullanıma sunulacağı düşünülüyor. Bu nedenle sızıntılar vasıtasıyla bu özellikleri öğrenemesek bile, yine de uzun süre merak içerisinde kalmayacağımız kesin gibi bir şey.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst