By J0K3R
Aktif Üye

Windows 7 Professional [X64-TR] MSDN Kalıp Üzerinde Çalışılmıştır.

Uzun Bir Aradan Sonra İlk Çalışmadır, Umarım Beğenirsiniz.
>> Klasik Windows Görünüşünden Ziyade Çok Farklı Tatları ve Güzellikleride Özümsemeniz Gerektigini Düşünen Birisiyim. O Nedenle Windows Kullanımını da Zevkli Hale Getirmeye Çalıştığımı Bilmenizi İsterim. Bu Çalışmalar İçin Bir Teşekkürün Dahi Yapılmadığını Görmek Gerçekten Çok Üzücü.
ÖNEMLİ NOT: Bu Çalışmada Kullanılan Tüm görsellik DLL editlemesi ile tarafımdan Hazırlanmıştır, Skinpack Kullanılmamıştır, DLL Dosyalarını Farklı Çalışmalarda Kullanmak Serbesttir.
>> İconlar üzerinde tarafımdan Photoshop kullanılarak degişiklikler yapılmıştır.
GELELİM ASIL KONUYA
>> Windows 7 Professional [X64-TR] MSDN Kalıp Üzerinde Çalışılmıştır.
>> Peforman ayarlamarı ve DLL Editlemeleri Dışında Hiçbir bileşen Çıkarılmamış veya Eklenmemiştir, İçiniz Rahat Olsun bundan Emin Olabilirsiniz.
>> Özenle Seçtiğim ve Hazırladığım İconlar Çalışmaya Entegre Edilmiştir.
>> UEFİ desteği vardır. (Denemedim Ama Çalışacaktır, Sorun olacağını Düşünmüyorum./Windows 10 Dosyaları Kullanılmıştır.)
>> 06.02.2018 Tarihine Kadar Olan Tüm Güncellemeler Entegre Edilmiştir. 06.02.2018 Tarihi İtibariyle 0 Güncelleme Çıkacaktır. [Belki Defender Güncellemesi Olabilir.]
>> Internet Explorer 11 Final Sürümü Kurulu Gelir, Ana Sayfa Google Olarak ayarlanmıştır.
>> Seçmeli Aktivasyon Eklenmiştir.
>> Aktivasyon ve Yapılan Ayarlamaların Sorunsuz Olarak Çalışması Amacıyla Kurulum Sonrası Makinanızı Yeniden Başlatınız..
>> Masaüstü İconları Aktif Halde Gelir.
>> ESD Şıkıştırma Yapılmış ve 6,0 Gb Olan Çalışma 3,70 Gb a Düşürülmüştür.
>> Temelde Gerekli Olan Visual Program gömülü (2017 Dahil) Gelecektir.
>> Net Freamwork 3.5 Aktif Gelir ve 4.7.1 (TR) Eklenmiştir.
>> DirectX 11 Son Aktif Gelir.
>> Birbirinden Güzel ve Tarafımdan Özenle Seçilen Yüksek Çözünürlükte 50 Adet Wallpaper Eklenmiştir. (Her Yarım Saate bir Wallpaper in Değişmesi İçin Ayarlama Yapılmıştır.)
>> Reklam Yoktur Emin Olabilirsiniz.
>> Bu Çalışmada Fazlasıyla Gereksiz Olarak Sistemi Kasan Windows Deffenderi Tamamen Kapattım, Deffender Kullanan Varmı? Bilemiyorum.
>> Makina Kapanma ve Açılma Hızıda Hızında Optimizasyon Yapılmıştır.
>> Akıcılık ve Performansa Dayalı Olarak Hazırlanmıştır.
>> Görsellik İçin Ekran Kartı Sürücüsü vs. Yüklemelisiniz. Bundan Sonra Arkanıza Yaslanıp Görselliğin Tadını Çıkarabilirsiniz. İconları Olabildiğince Birbiri İle Uyumlu Seçmeye ve Hazırlamaya Özen Gösterdim Umarım Beğenirsiniz.
>> Sistemi Yormaya Endexli Olan 12 Servis Durdurulmuştur.
1- TrkWks
2- FdResPub
3- CscService
4- DPS
5- WMPNetworkSvc
6- AppMgmt
7- bthserv
8- EFS
9- iphlpsvc
10- TabletInputService
11- Yazdırma Biriktiricisi
12-Windows Search
PASSWORD - ŞİFRE: Alphonso Elric
Windows 7 Professional [x64] Görsel [06 şubat 2018] - Part 1 İndir!
Windows 7 Professional [x64] Görsel [06 şubat 2018] - Part 2 İndir!