gittigidiyor

Windows 8.0 ve Internet Explorer 8,9 ve 10 artık desteklenmeyecek!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Microsoft, Windows 8 ve Internet Explorer 8,9 ve 10 için artık destek sunmayacak!Windows 8.0 ve Internet Explorer 8, 9, and 10’un sonuna geldik. Artık Microsoft bugünden itibaren desteğini çekiyor. Peki ne yapmanız gerekiyor? Cevap: Yükseltin.
images

Bilgisayarınızı Windows 8.1’e veya Windows 10’a henüz yükseltmediyseniz Microsoft tarafından artık destek almayacağınızı belirtelim. Merak etmeyin yalnız değilsiniz. Computerworld 2015’in Aralık ayında yaklaşık 48 milyon cihazın Windows 8 çalıştırdığını tahmin ediyor. Yani beş cihazdan biri Windows 8.1 yerine Windows 8 kullanıyor.
Desteğin sona ermesiyle beraber Windows 8 ve Internet Explorer artık güvenlik yaması almayacak ve bunlar için teknik destek sunulmayacak. Ancak IE 11 destek almaya devam edecek. Bu yüzden Microsoft IE 8,9 veya 10’u bilgisayarınızdan silmeden önce IE 11 sürümüne yükseltmenizi öneriyor.
Son olarak Windows 8.1, 10 Ocak 2023 tarihine kadar destek almaya devam edecek.
images
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst