gittigidiyor

Windows 8/8.1 İçin Skype Uygulaması İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Skype.jpg

Windows 8/8.1 İçin Skype Uygulaması İndir Download Yükle Bedava – Sesli ve Görüntülü Arama Uygulaması


Windows 8 ve Windows 8.1 bilgisayar ve tabletlerinizden diğer cihazlar üzerindeki skype kişilerinizi ücretsiz olarak sesli ve görüntülü aramak, mesaj göndermek, görüntülü mesajlar yollamak, dosya paylaşmak ve grup sohbetleri yapmak Skype ile mümkün. Hemen Skype indirin…


Skype.jpg



Windows 8/8.1 İçin Skype İndir

Sevdiklerinizle ve arkadaşlarınız ile her zaman iletişimde kalmak için en iyi yollardan birisi de Skype’dır. Skype uygulamasını indirin ve sevdikleriniz ile mesajlaşın, ücretsiz sesli ve görüntülü aramalar yapın, dosyalar paylaşın ve grup aramaları yapın.



Skype ile hepsi bir yerde. Bilgisayarda, Mac’de, Windows Phone’da, tablette, iPhone’da yada Android cihazlarınızda Skype kullanabilirsiniz. Çapraz platform desteği sayesinde istediğiniz cihazdan istediğiniz cihaza iletişim kurun. Arkadaşlarınız ike sohbet ederken oyun da oynayabilirsiniz.
Skype ile dosyalar, fotoğraflar ve hatta görüntülü mesajlar gönderebilir ve alabilirsiniz.

Skype Özellikleri



  • Oturum açıldıktan sonra cihazınızın pilini tüketmeden daima açık kalır, böylece size gelen çağrıları her zaman yanıtlayabilirsiniz.
  • Tüm Skype, Messenger ve Outlook.com kişilerinizle anlık mesaj gönderme
  • Skype’tan bütün telefonlara hızla ve kolayca çağrı yapın.
  • Skype’tan Skype’a ücretsiz görüntülü çağrılar yapma
  • Skype’tan Skype’a ücretsiz sesli çağrılar yapma
  • Skype üzerinden fotoğraf, video ve dosya paylaşma
  • Çevrimiçi ve çevrimdışı arkadaşlarınıza yüksek kaliteli görüntülü mesajlar gönderme
  • Sohbet penceresini bir kenara iliştirin ve diğer işlerinizi yapmaya devam edin.
  • Kilitli ekranınızdan veya Başlatma ekranınızdan çağrıları kabul edin.





Skype.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst