gittigidiyor

Windows kullanıcılarının yıllardır beklediği özellik yolda

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
kapak_230006.jpeg



Microsoft, yıllardır pek çok Windows kullanıcısının yolunu gözlediği o küçük ama kullanışlı özelliği en sonunda geliştirmeye başladı. Windows işletim sistemindeki Görev Yöneticisi, artık çalışan uygulamaları anında bulmanızı sağlamak için bir arama çubuğuna kavuşacak.

TESTLERE YENİ BAŞLANDI​

Microsoft, Görev Yöneticisi’ne gelecek arama çubuğu özelliğinin testlerine Insider kullanıcıları ile başladı. Kullanıcılar, çalışan hizmetleri ve uygulamaları sadece adıyla değil, yayıncı adı veya PID’si ile sorgulatabilecekler.
Webtekno'nun haberinde yer verdiği detaylara göre arama çubuğunda arattığınız ifade, sadece yazıyı yazdığınız sayfada değil, Görev Yöneticisi’nin diğer sayfalarında da gösterilecek. Kullanıcılar, yeni hizmet sayesinde özellikle çok yüksek sayıda hizmetlerin çalıştığı esnada uygulamaları daha kolay bir şekilde bulup gerekli işlemleri yapabilecekler.
Yeni özellik sadece arama çubuğu da olmayacak:
Normalde Windows’ta tercih ettiğiniz açık ya da koyu temaya ayak uyduran Görev Yöneticisi, artık istediğiniz temada çalıştırılabilecek. Yani Windows’u açık temada kullanırken, Görev Yöneticisi’ni koyu temada kullanabileceksiniz.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turki...Cumhuriyet&utm_campaign=Video Haberler Widget
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst