gittigidiyor

Windows Live Messenger kişilerinizle Skype'ta sohbet edin

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
Windows Live Messenger kişilerinizle Skype'ta sohbet edin

Skype ve Windows Live Messenger bir araya geliyor. Skype'a geçip Messenger Kimliğinizle oturum açtığınızda, kişi listenizi ve anlık mesajlaşma özelliğini karşınızda bulacaksınız.

İNDİR:
[HIDE]


Skype'ı İndir

[/HIDE]
seveceksiniz?
wlm-im-in-skype-540.jpg

Anlık mesajlaşma

Windows Live Messenger kişilerinizle anlık mesajlaşma başlatmak kolaydır. Yapmanız gereken sadece Messenger Kimliğinizle oturum açıp arkadaşınızın adına tıklamak. İşin en güzel tarafı da tüm Skype ve Facebook arkadaşlarınızla tek bir yerden iletişim kurabilecek olmanız.

facebook-calling-460.jpg

Arkadaşlarınızın tümüne tek bir bir yerden görüntülü çağrı yapın

Messenger kişilerinize Skype üzerinden görüntülü çağrı yapmakla kalmaz, aynı zamanda Facebook arkadaşlarınıza da görüntülü çağrı yapabilirsiniz. İsterseniz dünyanın öbür ucundaki bir arkadaşınıza parti verin, isterseniz eski okul arkadaşlarınıza sürpriz yapın veya sadece ailenizle hasret giderin.1





wlm-screen-sharing-460.jpg

Ekranınızı kullanarak planlarınızı paylaşın

Bir arkadaşınız veya iş arkadaşınızla ortak çalışmanın kolay yolu bilgisayarınızın ekranını paylaşmaktır. İnternet üzerinden büyük bir seyahat planı mı yapıyorsunuz? Birlikte yapın. Ya da neden bir arkadaşınıza Skype'ı nasıl kullandığınızı gösteren kısa bir sunum yapmıyorsunuz? Böylece onlar da Skype'ı kullanmaya başlayabilir.









wlm-gvc-460.jpg

Bir grup görüntülü görüşmede toplanın

Herkes bir arada – Hasret gidermek, kutlama yapmak veya ortak çalışmak için 10 kişinin katılabileceği grup görüntülü görüşmeler² gerçekleştirebilirsiniz. Sadece Premium hesabı ile kullanılabilir. Premium hesabı hakkında daha fazla bilgi edinin.





wlm-calling-460.jpg

Dünyanızdakileri arayın

Skype'taki kişilere ücretsiz çağrı yapın veya onları cep telefonları veya sabit hatlarından çok uygun düşük tarifelerle arayın. Hafta sonu için bir plan yapmak üzere en iyi arkadaşınızı arayabilir veya dünyanın öbür ucundaki bir müşterinizle görüşebilirsiniz.











Skype'ı her yerde kullanın


wlm-devices-460.jpg





Evde, işte veya yolda iletişimde kalın – Skype'ın anlık mesajlaşma ve görüntülü çağrı özelliği PC'nizde, Mac'inizde, iPhone'unuzda, iPad'inizde, Android cep telefonunuzda ve diğer birçok cihazda kullanılabilir. Aynı Skype hesabını farklı cihazlar üzerinde kullanabilirsiniz.









¹ Skype görüntülü çağrı için iOS 4.3 veya üzeri gerekir. Görüntülü çağrılarda görüntü iletmek için iPad 2 ve iPhone 4 üzerindeki ön veya arka kamerayı kullanın. Görüntülü çağrılarda görüntü iletmek için iPhone 3GS'de sadece arka kamerayı kullanabilirsiniz.
² Grup görüntülü görüşmeler üç veya daha fazla kişi arasında olabilir (maksimum 10 kişi). En iyi kalite için en fazla beş kişiyle çağrı yapılmasını öneririz. Grup görüntülü görüşmelerde adil kullanım politikası uygulanır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst