gittigidiyor

Windows Self-Healing Tool'u kullanmayın!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows10-titus.jpg

Windows Self-Healing Tool'u kullanmayın!

Windows 10 Anniversary Update'te çıkan donma sorununu onardığı söylenen bu aracı siz siz olun, kullanmayın...

2016082209430021072.jpg



Windows 10 Anniversary Update'in dünya çapında kullanıma sunulmasıyla birlikte birçok Windows 10 kullanıcısı, yeni işlevlere kavuştu. Ancak bazı kullanıcılar, güncellemeyi yükledikten sonra donma sorunu gibi sorunlarla karşı karşıya kaldılar.
Bu sorunları çözdüğü iddia edilen, bazı teknoloji web sitelerinde paylaşılan "Windows Self-Healing Tool" ise sanıldığı kadar faydalı bir yazılım olmayabilir. ZDNet'ten Ed Bott, aracın Anniversary Update ile ilgili sorunları çözmeye yönelik hiçbir şey yapmadığını, zaten aracın Microsoft ile ilgisinin de olmadığını söyledi. Bott, ilk başta dosyanın özelliklerine baktığını ve burada yazılımın "Microsoft Mobile Oy" tarafından 2015'te geliştirildiğinin yazdığını söylüyor. Ancak bu bölümün neredeyse tamamen dağılmış olması, araç hakkında ilk şüpheleri uyandırdı.
Bott, yazılımın Microsoft sunucularından dağıtılmasına rağmen Windows 10 Anniversary Update ile herhangi bir alakasının bulunmadığını, Windows Support grubunun herhangi bir izni olmaksızın geliştirildiğini söylüyor. Dahası aracın bazı Powershell komutlarını çalıştırarak Windows 10'u sıfırlamayla ilgili birkaç görevi otomatikleştirdiği anlaşılıyor. Bott'a göre araç, Windows Phone'lardaki Device Recovery Tool'a çok benziyor.
Anniversary Update'in donma sorununu çözmeye yönelik henüz kesin bir çözüm yok, ancak bu araçtan uzak durmanızda ve yeni sorunlardan uzak kalmak için Microsoft'tan gelecek resmi açıklamaları beklemenizde fayda var.

Windows10-titus.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst