gittigidiyor

Windows Xp Live USB Boot Full Türkçe İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows Xp Live Full Versiyon indir
x1439403603_xp-live-maccy.png.pagespeed.ic.MZJpkKfM1l.webp

Windows Xp Live USB Boot Full Türkçe Ücretsiz İndir​



Genellikle sistem çökmelerinde dosyaları kurtarabilmek için kullanılan USB diskten çalıştırılan xp sürümüdür.Programı bilgisayarınızı açamadığınız durumlarda veri transferi yapmak için kullanabilir ve verilerinizi kurtarabilirsiniz.Sistemi 2 GB'lik bir USB diske yazdırabilir ve sistem çökmesi,açılmaması gibi durumlarda kullanabilirsiniz.Kurulum hakkında bilgi indireceğiniz dosya içerisinde verilmiştir.Bilgileri aynen uygularsanız sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.Sistemi indirdikten sonra anlatılan şekilde bir usb belleğe yazdırarak kullanabilir ve sorunlarınızı halledebilirsiniz.Bir arkadaşımızın isteği üzerine eklenen sistem herkesin ihtiyacı olacak bir sistemdir. Dilerseniz 1 gb lık bir usb ile de sistemi çalıştırabilirsiniz. Açılmayan bir bilgisayardan bu sistem ile dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. USB veya cd ile boot edilip kurulum yapılmadan çalıştırılabilir.








Xp Live USB Boot Türkçe Full indir

xnormal-indir2013.png.pagespeed.ic.T6O0iJk3Hn.webp


Turbobit indir


Upterabit indir


Uptobox indir


Userscloud indir


Openload indir


Boyut: 222,02 Mb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz


Windows Xp Live Full Versiyon indir

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst