gittigidiyor

Windows XP Pro SP3 Türkçe 32 Bit Güncel Full indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows XP Pro Full Versiyon indir

Formatlık XP Pro SP3 Full indir iso



Güncel bir formatlık Windows XP işletim sistemi. Profesyonel sürüm kullanılmış. Ekim 2016 itibari ile günceldir. Sata sürüm ve normal sürüm olarak iki farklı sistem linkleri eklendi. Sata ve normal sürümler kafanızı karıştırır ise normal sürümü kurun, sata'nın ne olduğunu bilmiyorsanız normal sürümü kurmanız yeterli. Sistem kurulduğunda otomatik full olarak kurulur. İnen winrar içerisindeki dosya iso dosyasıdır. Bir iso yazdırma programı ile veya rufusprogramı ile yazdırma işlemini yapabilirsiniz. Orijinal iso dosyası üzerinden ekleme çıkarma yapılmış. 32 Bitdesteklidir. Türkçe ve full olarak kullanabilirsiniz. Adobe flash player eklidir. İnternet Explorer 8 eklidir.











Windows XP Pro Normal Sürüm indir

normal-indir2013.png


Turbobit indir


Upterabit indir


Uptobox indir


Userscloud indir


Boyut: 623,46 Mb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz


Windows XP Pro Satalı İndir

normal-indir2013.png


Turbobit indir


Upterabit indir


Uptobox indir


Userscloud indir


Boyut: 640,73 Mb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz

Windows XP Pro Full Tam
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst