gittigidiyor

Windows XP ve Vista'ya Google Drive Tekmesi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows XP ve Vista'ya Google Drive Tekmesi!

Google, Windows XP ve Windows Vista için, bir dönemi daha resmi olarak bitiriyor..
.
windows-xp-ve-vistaya-google-drive-tekmesi.jpg


Artık yavaş yavaş sahneden tamamen inmeye hazırlanan Windows XP ve Vista bir diğer popüler programa olan desteğini daha durdurdu. Google tarafından yapılan açıklamaya göre Google Drive'ın masaüstü versiyonu 1 Ocak 2017'den itibarenWindows XP, Vista ve Server 2003 tarafından desteklenmeyecek. Daha önce de yine önemli bir masaüstü bulut senkronizasyon programı olan Dropbox da geçtiğimiz Nisan ayında Windows'un eski versiyonları tarafından bırakılmıştı.
Peki halen Windows'un bu eski versiyonlarını kullanmaya devam edenler için Google Drive'ın alternatifleri neler olabilir?
Aslında tıpkı Dropbox'ta olduğu gibi kullanıcılar Google Drive'ın web site versiyonunu kullanmaya devam edebilirler. Kullandığınız web tarayıcısı, Google'ın kendi sitesinde kullandığı teknoloji ve özellikleri desteklemeye devam ettiği sürece Google Drive web üzerinden kullanmanızda bir sakınca yok.
Eğer Windows Explorer'la entegre olmuş bir masaüstü bulut senkronizasyon programı kullanmak zorundaysanız da XP ve Vista kullanıcıları olarak Sugar Sync gibi ücretli bir hizmeti deneyebilir ya da Amazon Drive'a göz atabilirsiniz. Diğer bir olasılık ise elbette Windows 10'a güncelleme yapıp çok daha geniş bir seçeneğe sahip olmak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst