gittigidiyor

WinRAR 5.31 Son Sürüm Türkçe Full İndir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

WinRAR 5.31 Son indir

winrar-turkce-full.png

WinRAR 5.31 Final Türkçe İndir
WinRAR Son Sürüm İndir, en kullanışlı arşiv yöneticisidir. Bilgisayarınızda olması gereken programlardan biri olan WinRAR birçok alanda işinizi görebilecek bir program. Özellikle internetten indirdiğimiz dosyalar genellikle sıkıştırılmış dosyalar olduğu için bu program olmadan çıkartma işlemi yapamıyoruz. RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar, 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z arşivlerinden dosya çıkartılmasını sağlar.

Güçlü sıkıştırma, ciltler, şifreleme, kendi açılan modüller, yedekleme kolaylıkları WinRAR'ın diğer özellikleri arasındadır. Hemen aşağıdan ücretsiz full lisanslı sürümünü hızlıca indirebilirsiniz!

görüntü

winrar-full.png
bilgi
adı
WinRAR
sürümü
5.31
boyut 4M
dil Türkçe
indirme linkleri

KURULUM:
- Orijinal Türkçe Sürümdür.
- Sağ Kulakçık Tek Pakette Toplanmış, E-Mail İle Gönderme Seçeneği Kapatılmıştır.
- 32 ve 64 Bit Sürümleri Birleştirilmiştir. Otomatik Olarak Sisteminize Uygun Olanı Kurulur.
- Kurulumla İlgili Sağ Altta Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz!




WinRAR 5.31 Son indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst