gittigidiyor

WinSnap 5.1.1 Türkçe (Final) Full

yunusbeen

Aktif Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
408
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
Konum
Mersin
Web sitesi
www.pluginsustasi.com
winsnap-300x174.jpg

WinSnap 5.1.1 Türkçe (Final) Full
Ekran görüntüsü alıp, düzenleyebileceğiniz yardımcı programdır. Sürekli olarak ekran görüntüleri alma ile uğraşıyorsanız ve bunu herhangi bir program olmadan yapıyorsanız oldukça uğraşırsınız. Program ile kolay bir şekilde ekran görüntüsü alabilir, düzenleyebilir ve dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Ekran görüntüsü alma işleminde tam ekran, seçilen ekran veya pencere, serbest alan seçimi yapmanızı ve çekilen resimlerin düzenlemesini sağlamaktadır. Programın çoklu dil desteği bulunmaktadır.​

winsnap-1-300x219.jpg
P0_DNLd-300x184.png
Uyumlu Sistemler
Windows 10, 8, 7, Vista ve XP​
kurulum.png
————————————————————
Boyut: 4 MB
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Kaspersky Antivirüs / Durum Temiz
————————————————————–
Orijinal
Eski sürümdür fakat stabil çalışmaktadır.Yenisi çıkınca verilecektir.​
(((ALTERNATİF LİNK)))
Orijinnal setup (kurulum dosyası) ,patch ve kurulum anlatımı içerir.​
Katılımsız
(((ALTERNATİF LİNK)))
Son sürümdür, tek tıkla kurulur.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst