gittigidiyor

WinZip İndir – Dosya Sıkıştırma Programı WinZip, Windows 10’da

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[FONT=&quot][FONT=&quot]
[FONT=&quot]WinZip, en çok kullanılan [FONT=&quot]dosya sıkıştırma
programlardan birisidir. Ve artık [FONT=&quot]Windows 10 Mobile[/FONT] sistemine sahip telefonlarda da WinZip’i kullanabilirsiniz. Evrensel bir uygulama haline gelen WinZip, 20’den fazla sıkıştırılmış dosya formatını desteklediği için WinRAR ile birlikte en çok tercih edilen bir programdır.[/FONT]

WinZip İndir
WinZip İndir (Windows 10 Mobile için)

WinZip Ekran Görüntüsü
Dosya gönderirken dosyanın boyutunu azaltmak için kullanılan WinZip, iOS ve Android sistemlerin ardından [FONT=&quot]Windows Phone[/FONT] kullanıcılarına da sunuldu. [FONT=&quot]Windows 10[/FONT] işletim sisteminin yayınlanmasından uzun bir süre sonra “[FONT=&quot]universal[/FONT]” uygulama olarak indirilmeye sunulan[FONT=&quot] WinZip[/FONT] şu anda ücretsiz olarak hem telefon hem de pc’ye indirilebiliyor.Windows 10 Mağaza uygulamasından [FONT=&quot]WinZip‘i ücretsiz bir şekilde bilgisayara kurabilirsiniz.[/FONT]
[FONT=&quot]Zip, [FONT=&quot]RAR[/FONT], [FONT=&quot]7z[/FONT], [FONT=&quot]ISO[/FONT], [FONT=&quot]Zipx[/FONT] sıkıştırma formatlarının yanında .gz, .bz, .ISO, .CAB, .B64, .BHX, .BZ, .BZ2, .CAB, .HQX, .LHA ve .LHZ, .MIM, .TAZ, .TBZ, .TBZ2 .TGZ, .TZ, .UU, .UUE, .XXE, ve .Z da formatlarını da destekliyor. Ayrıca WinZip, Google Drive, Dropbox, OneDrive gibi popüler bulut depolama servislerinde barındırılan arşiv dosyalarına da erişme imkanı tanıyor.
[/FONT]
Popüler Dosya Sıkıştırma Programı WinZip, Windows 10’a Geldi
[h=2]WinZip Programının Genel Özellikleri[/h]
  • [FONT=&quot]Windows 10[/FONT] işletim sistemine sahip [FONT=&quot]PC[/FONT], [FONT=&quot]Tablet[/FONT] ve [FONT=&quot]Telefonlar[/FONT] için tam ve ücretsiz destek veriyor.
  • [FONT=&quot]Zip[/FONT], [FONT=&quot]RAR[/FONT], [FONT=&quot]7z[/FONT], [FONT=&quot]ISO[/FONT], [FONT=&quot]CAB[/FONT], [FONT=&quot]TAZ[/FONT],[FONT=&quot] TBZ[/FONT] dahil 26 dosya formatını açabilir.
  • [FONT=&quot]Zip[/FONT] ve [FONT=&quot]Zipx[/FONT] formatında şifreleyerek kaydetme, paylaşma yapabilirsiniz.
  • [FONT=&quot]Dropbox[/FONT], [FONT=&quot]Google Drive[/FONT], [FONT=&quot]Box[/FONT], [FONT=&quot]OneDrive[/FONT] bulut servislerinde barındırılan arşiv dosyalarına da erişebilirsiniz.
  • Büyük boyutlu dosyaları sıkıştırarak basit bir şekilde gönderebilirsiniz.
  • Zipli dosyaları kişilerle hızlıca paylaşabilirsiniz.
  • WinZip ile [FONT=&quot]Windows 10 Mobile[/FONT]‘da şifreleme korumasıyla güvenli şekilde gönderme.
  • Sürükle – bırak desteği bulunuyor.
Windows platformunda kullanabileceğiniz en hızlı, basit ve sorunsuz dosya sıkıştırma ve açma uygulaması olan WinZip’i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

[FONT=&quot]Önemli![/FONT]: WinZip'in tüm fonksiyonlarını 20 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Deneme süresi bittikten sonra 7.99 dolar ödeyerek satın almanız gerekiyor.[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst