gittigidiyor

WLC Gram: Windows Phone için Instagram uygulaması

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
387229235034400279.jpg


Windows Phone platformu için yeni bir Instagram uygulaması olan WLC Gram, geçtiğimiz günlerde Windows Phone uygulama mağazasındaki yerini aldı.

Bilindiği üzere Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone için popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram uygulaması hala geliştirilmiş değil. Bunun için mecburen üçüncü parti uygulamalara yönelen kullanıcılar için yeni bir alternatif geçtiğimiz günlerde geldi. WLC Gram adındaki uygulama Windows Phone platformunda Instagram kullanmak isteyenler için Windows Phone mağazasındaki yerini aldı.

Ancak beklendiği üzere WLC Gram'ı kalıcı olarak kullanmak için bir miktar ücret ödemeniz gerekiyor. İlk yüklediğinizde uygulamayı 9 saat boyunca ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz ancak daha sonrası için 0.99 dolar miktarında bir ücret ödemeniz lazım. Bu ücreti ödedikten sonra ise Instagram hesabınızla uygulamaya giriş yapıp, Instagram'ın hemen hemen tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

Hemen hemen diyoruz çünkü bu tarz üçüncü parti uygulamaların resmi uygulamanın yerini tutması biraz zor. WLC Gram uygulamasını buraya tıklayarak Windows Phone'lu cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Kaynak: teknokulis
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst