gittigidiyor

Wondershare PDFelement Professional 6.4.2.3104

By J0K3R

Aktif Üye
Katılım
13 Mar 2016
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Konum
Sakarya
QVyobZ.jpg


PDF dosyalarını kolayca oluşturun, düzenleyin, Dönüştürün, İmzalayın, OCR işleminden geçirin.Bir PDF'nin İçeriğini Düzenleyin.

Sadece tıklayın ve metninizi ekleyin, silin ya da düzenleyin - bu kadar basit. Yazı tipini, boyutunu, renklerini ve daha fazlasını değiştirin. Resimleri ekleyin, kırpın, yeniden boyutlandırın ve silin. Sayfa ekleyin, kırpın, silin ve yeniden düzenleyin. Damga ekleyin, silin ya da güncelleyin.

Daha sonra kolay yükleme, e-posta eki haline getirme ve yazdırma için dosyayı önceden belirlediğiniz ayarlara göre sıkıştırın.

PDF'leri Word, Excel, PowerPoint'e dönüştürün...
• PDF ve korumalı PDF'leri Word, Excel, Metin, PowerPoint, EPUB, HTML, RTF ve JPG, JPEG, PNG, TIFF ve diğerlerine dönüştürün.
• Birçok farklı formattan Adobe'yle %100 uyumlu PDF'ler oluşturun.

300'den fazla formatı PDF'ye dönüştürün
Word, Excel, PowerPoint ve resim dosyaları da dahil olmak üzere, Wondershare PDF Düzenleyici tarafından oluşturulan dosyalar 300 farklı format, Adobe Reader, Acrobat ve diğer PDF okuyucularla %100 uyumludur.

Herhangi bir dosyadan PDF oluşturun.
Eğer açabiliyorsanız, PDF'ye dönüştürebilirsiniz. Word, Excel, PowerPoint ve resim dosyaları da dahil olmak üzere, Wondershare PDF Düzenleyici tarafından oluşturulan dosyalar 300 farklı format, Adobe Reader, Acrobat ve diğer PDF okuyucularla %100 uyumludur.

Birleştir özelliğini kullanarak birçok dosyayı tek bir PDF dosyası haline getirebilirsiniz.

6m1LG9.png


Wondershare PDFelement Professional 6.4.2.3104
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst