gittigidiyor

World of Tanks Blitz

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
header.jpg


FPS

Ücretsiz......




BU OYUN İÇİN İÇERİKTümüne göz at (7)
World of Tanks Blitz - Space Pack
50,00 TL
World of Tanks Blitz - Free Pack
Ücretsiz
World of Tanks Blitz - Starter Pack
4,20 TL
World of Tanks Blitz - Mega Pack
18,50 TL
World of Tanks Blitz - Resource Pac

Efsanevi tank avlama oyunuyla tanışın. 100 milyondan fazla oyuncuya katılın! 7'ye 7 ekip savaşlarında ister tek başınıza, ister arkadaşlarınızla birlikte savaşın, zırhlı araçlar araştırın ve geliştirin, farklı taktikler deneyin ve zaferler kazanın. Bir tank seçin ve savaşa atılın!
Oyun Özelli̇kleri̇
Dev bir tank dünyası. Tarihsel araçların ve diğer sevilen evrenlerden modellerin savaş alanında karşılaşmalarına tanık olun. Oyun 300’den fazla özel araca sahiptir!
Farklı kiplerde ve 23’nin üzerinde oyun konumunda dinamik 7’ye 7 savaşlar. Hiçbir savaş tahmin edilemez: sonuç size ve ekibinize bağlıdır.
Geliştirilmiş ilerleme sistemi ile Seviye I hafif tanklardan muazzam Seviye X ağır tanklara kadar tam bir araç yelpazesini araştırın. Topları değiştirin, donanım takın, kamuflaj uygulayın, aracınızı oyun tarzınıza uyacak şekilde düzenleyin
Cihazınız için otomatik olarak optimize edilmiş muhteşem grafikler. Elle ince ayar yaparak çarpıcı renkler ve yüksek FPS arasında denge kurabilirsiniz.
Ekip oyunu. Arkadaşlarınızla takım kurun veya bir klana katılarak benzer fikirdeki kişilerle birlikte savaşın, ardından ödüllü turnuvalara katılın!
Oyunu kurmak için en az 3 GB boş alana ve internet bağlantısına ihtiyacınız vardır.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Windows
macOS

MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7, 8.0, 8.1, 10
İşlemci: 2 GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 11 compliant video card with 256 MB RAM
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst