gittigidiyor

Worms Revolution Oyunu Kısa Süreliğine Ücretsiz!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Steam ve Epic Games’in sürprizlerine alışmaya başlamışken şimdi de bir sürpriz GOG platformundan geldi. Bu kez GOG platformunda, popüler oyunlardan biri olan Worms Revolution ücretsiz hale geldi.

Sınırlı süre boyunca ücretsiz olarak kalacak oyunu, belirlenen süreler içerisinde GOG hesabınız ile almanız gerekecek.

Worms Revolution Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Oyunu ücretsiz olarak almak için 2 gününüz var. 30 Aralık sonrasında oyun ücretli olarak satılmaya devam edecek. Şu an kış indirimleri kapsamında Steam üzerinden de fiyatı 9 TL civarlarında.

Fakat bir fark var. GOG tarafından verilen ücretsiz sürüm, Gold Edition sürümü. Yani içerisinde ek içeriklerin olduğu sürüm. Bu sürümde de 4 ayrı ek DLC paketi var.

  • Customization Paketi
  • Funfair DLC’si
  • Mars paketi
  • Medieal Tales DLC paketi.
Standart sürümü aldığınız zaman ek DLC’ler içerisinde yer almıyor. Gold Edition sürümü Steam üzerinden 199 TL gibi bir fiyatla satılıyor. Bu bilgileri verdikten sonra oyunun GOG sayfasını da tam şuraya ekleyelim. Hadi biraz da oyundan söz edelim.

Worms Revolution


Worms Revolution Nasıl Bir Oyun?

Çok eğlenceli bir oyun diyebilirim. 2D oynanış yapısında sıra tabanlı strateji oyununda, çılgın solucanları kontrol ediyorsunuz. Amacınız doğru hamleleri yapmak ve doğru envanterleri kullanarak rakibinizi yenmek.

pchocası
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst