gittigidiyor

X Kanalı nasıl izlerim? Webden izleme linkleri..

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
izleyebilirseniz teşekkür edersiniz, izleyemezseniz canımız saolsun.

ben bikaç gündür laptopu hdmidan lcd ye bağlayıp bu sitelerden biri banlanırsa diğer linkten izliyorum. gayet de işimi gördü diyebilirim.[/FONT]

yerli stream yapanlarda sorun çıktı. ama X PAKETİ webtv üyeliği olnalar ile yurtdışı kablo kanallardan yada yurtdıı diğer platformlardan uydu yayını alan (kabelkisosk gibi) kişiler atream yapabiliyor çünki, onlarda digi sadece kendi kartlarına bilgi gönerip ekranda isim numara çıkmasını sağlayabilmiş olup o üyelikleri yayınını kapatarak çözüm bulmaya çalışsa da, webtv den izleyenlerde bu sorun yok stream ile paylaşırlarsa birçok kişi izlemiş olur.

yine yurtdıı başka platform üyeleri de o platform kartlarını ve modülllerini kullandığından XXXX onlara müdahale edemiyor, bilierini ekranda göremiyor.
onun içindir ki dün yerli streamlerde isimler çıktı kapandı ancak hahasportdaki birçok kanal yurtdışı platform üyeliklerinden geldiğinden onlar maçların sonuna kadar rahatlıkla ve sorunsuz izlendi ve izletilebildi.

bu iş henüz en azından stream çözümünde bitmiş değil.


işte en iyi ve stabil linkler ve kanallar.

http://www.taraftarium24.me/
http://www.cafespor.org/
http://soccergoals-tr.blogspot.com/
http://hdfreesoccer.blogspot.com/
http://www.thugspor.com/
http://www.futbolizm24.com/
http://taraftartv-24.at.vu/
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
[HIDE]

http://www.trgoals.biz/

yukarıdaki link smartvizyonda kapandı başka isimler ile açılıyor. buradan deneyerek bulabilirsiniz. saolsun yayınları buradan verenlerde birazdaha mantıklı görünen isimler ekleseler kanallara daha sağlıklı olacaktır.

şuan ki yayının adı dvjhjuwehv gibi bişey.


aşağıda tüm linkleri görebilirsiniz. yayın varsa bunların birinde vardır scity de.


http://www.scity.tv/channels/8/Sports


ana sayfayı zaten biliyorsunuz.


http://www.scity.tv
[/HIDE]
 

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
[HIDE]http://smartvizyon2012.tk/

burada da 3.1 versiyonu daha dün çıkmış, en az 4 internet kanalı altındaki salonlardan ayrıca ve dış yayınlardan trgoal linkleri vs ile justin tv linkleri ve ayrıca maç linkleri diye hemen hemen hepsi güncel ve aktif onlara linki biraraya toplamışlar

yeni versiyonda da kurulum istemiyor sadece indirdiğiin klasör içinden çalıştır direk açılıyor ancak sitesine link vermek içingireyim dedim.


http://smartvizyon2012.tk/


Bu web sayfası kullanılamıyor

gencfenerliler.eu5.org uzun süre yanıt vermediğinden Google Chrome, web sayfasını yükleyemedi. Web sitesi kapalı olabilir veya İnternet bağlantınızla ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz.

diye bir uyarı veriyor. ben maçtan önce indirmiştim. durun rapide koyup link vereyim..
[/HIDE]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst