gittigidiyor

Xara Web Designer Premium v9.0.2 x64

metamorfoz

Aktif Üye
Katılım
6 Mar 2013
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
ÖDEMİŞ
Xara Web Designer Premium v9.0.2 x64





28617010899885077869.png


Xara Web Designer Premium v9.0.2 x64
Xara Web Designer, hızlı ve kolayca web sitesi hazırlama programıdır. Herhangi bir HTML ya da javascript kod bilgisi gerektirmeden profesyonel görünümde siteler hazırlayabilirsiniz. Yazılımındaki hazır şablonlardan birini seçerek üzerinde çalışma yapabileceğiniz gibi sıfırdan kendi tasarımlarınızı da yapabilirsiniz. Gelişmiş WYSIWYG editöru sayesinde bir metni ya da resmi sayfanıza eklemeniz saniyeler sürer. Sürükleyip bırakma desteği ile sanki paint ile resim yapıyor gibi internet siteleri yapabilirsiniz. İstediğiniz renkte şeffaflık verebilir, sayfanın konumunu belirleyebilir, flash animasyonlar ekleyebilir, kısacası bir HTML programlama ile olabilecek her türlü siteyi tasarlayabilirsiniz. Web tasarım işleriyle uğraşan kişilere tonlarca para vermenize gerek kalmadan kendiniz site yapabilirsiniz. Ayrica W3C, XHTML ve CSS kodlamasına tam uyumlu şekilde hatasız sayfalar üretmekle birlikte, FTP sunucularına otomatik olarak sayfaları upload etme desteği de vardır.

Download Letitbit:
http://letitbit.net/download/21631.254d03da79ceaa16e7c4f9155d54/Xara_Web_Designer_Premium_v9.0.2_x64.rar.html
Download Turbobit:
http://turbobit.net/pxm2ueafptmi.html
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst