gittigidiyor

Xbox Keystone Ortaya Çıktı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Geçtiğimiz aylarda, Xbox’ın oyun konsolu ailesine yeni bir ürünün katılacağı ve standart konsollardan biraz daha farklı bir Xbox cihazı göreceğimiz ortaya çıkmıştı. Xbox Keystone kod adıyla gelecek yeni cihaz için çok fazla bir bilgi ise bulunmuyordu.

Fakat zaman geçtikçe yeni konsol hakkında daha fazla detay da ortaya çıkmaya başladı. En son Phil Spencer tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, yeni cihaza ait bir görsel ortaya çıktı.

Xbox Keystone Farklı Bir Yapıyla Geliyor

Paylaşılan görsele baktığımız zaman, üst kısımda minik bir konsolun dikkat çektiğini görüyoruz. Mini boyutlara sahip olduğu gözüken konsolun, ön kısmında Xbox logosu var ve tek renk beyaz renk tercihi yapılmış.

Hemen yanda yer alan oyun kolunu düşündüğümüz zaman, boyutun ne seviyede olduğunu daha iyi anlıyoruz.

Xbox Keystone


Tam olarak bir oyun konsolu şeklinde gelmeyecek cihazın, TV kutularına benzer bir ürün olacağı düşünülüyor. Televizyon ya da monitörlere bağlandıktan sonra, Xbox Cloud Gaming hizmetlerini kullanmak mümkün olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst