gittigidiyor

Xbox Konsolunun İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı(Ucuz Seri)

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Konsolun sızan görüntüsü Xbox Başkanı Phil Spencer'ın bir gönderisine ait.​

Konsolun sızan görüntüsü Xbox Başkanı Phil Spencer'ın bir gönderisine ait.


Konsolun ismi yani şuan için geçici kod adı 'Keystone' ve bir oyun konsolundan karşılaması gereken beklentilerden biraz farklı şeyler vaat ediyor. Diğer konsolların aksine çok güçlü bir sistemi olmayacak ama her oyunu sıkıntısız çalıştıracak ama nasıl?

Paylaşımın asıl amacı 'Keystone' u göstermek değil.​


Tasarımı Xbox Series S'i andırıyor.​

Tasarımı Xbox Series S'i andırıyor.


Tasarımı, geleneksel bir konsol olan Xbox Series S'i andıran cihaz, her türlü monitör ve televizyona bağlanabilecek ve küçük boyutu sayesinde istenen yere taşınabilecek. Fiyat olarak da ucuz bir baremde olması beklenen 'Keystone' 2023 yılında çıkmaya hazırlanıyor. Uçup giden konsol fiyatlarının yanında bir alternatif olmaya hazırlanan konsol, Game Pass Ultimate üyeliği gerektirecek
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst