gittigidiyor

Xbox Live Gold üyelerine Aralık ayında bedava sunulacak oyunlar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Xbox Live Gold üyeleri için Aralık ayında sunulacak bedava oyunlar açıklandı.

xbox-.jpg

Oyun konsolu pazarında en büyük rakibi Sony ile büyük bir rekabet içerisinde olan Microsoft, gerçekleştirdiği özel uygulamalarla Xbox oyun konsolunun satışlarında yüksek satış rakamları yakalamaya çalışıyor.
Gerçekleştirdiği indirim ve bedava oyunlarla Xbox oyun konsollarını bir adım öne çıkarmaya çalışan Microsoft, Games with Gold üyeleri için Aralık ayında sunacağı bedava oyunları duyurdu. Gelen bilgilere göre Aralık ayında Games with Gold kapsamında 5 adet oyunun bedava olarak indirime sunacağı açıklandı. Games with Gold kapsamında Aralık ayında sunulacak 5 adet bedava oyunun ikisi Xbox One oyun konsolu için, üçü de Xbox 360 oyun konsolu için sunulacak.
games-with-gold.jpg

Aralık ayında Xbox One konsolu için sunulacak oyunlardan biri The Incredible Adventures of Van Helsing oyunu ve Thief oyunları yer almakta. The Incredible Adventures of Van Helsing oyunu Aralık ayı boyunca bedava sunulurken, Thief oyunu ise 16 Aralık ile 15 Ocak tarihleri arasında bedava olarak indirilip oynanabilecek.
Aralık ayında Xbox 360 konsolu için sunulacak yapımlar ise 1 Aralık – 15 Aralık tarihleri arasında Castlestorm, 16 Aralık – 31 Aralık tarihleri arasında Sacred 3, 16 Aralık – 31 Aralık tarihleri arasında da Operation Flashpoint: Dragon Rising yapımları bedava olarak indirilip oynanabilecek. Her ay sunulan bu bedava oyunlardan yararlanmak için Xbox Live Gold üyeliğinizin bulunması gerektiğini belirtmemiz gerekiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst