gittigidiyor

Xbox One S İçin Özel Çip

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Xbox One S İçin Özel Çip[/h][h=2]Türkiye'de de satışa çıkan Xbox One S modeli özellikle yonga seti ile birlikte dikkatleri üzerinde toplamayı başarmış durumda.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
xbox-one-s-icin-ozel-cip.jpg
Microsoft tarafından piyasaya sunulan son oyun konsolu Xbox One S adıyla adlandırıldı. Oyun konsolunda iyi bir performans sunmayı amaçlayan Microsoft, oyun konsolunun daha ince ve pratik bir kullanıma sahip olabilmesi adına ölçülerinde de radikal bir değişikliğe gitti.
Önceki oyun konsoluna göre yüzde 40 oranında ince ve küçük olan yeni oyun konsolu bu bakımdan çok daha gelişmiş ve iyi bir performans sunmayı başarıyor. Yeni oyun konsolu ile Türkiye pazarına da giriş yapan Microsoft, AMD tarafından özel olarak yapılan bir işlemciyi tercih etmiş durumda.
Performans Arttırıldı
Bu bakımdan performansı oldukça etkili olan, yeni oyun konsolu sunulurken kullanıcılar daha iyi bir deneyim elde edebilecek. 16nm geometrisi ile üretilen işlemci bu bakımdan Microsoft'un oyun konsolunun daha özel bir yerde konumlanmasını sağlarken oyunlardaki performans artışı da yeni işlemci ile birlikte destekleniyor.
Üstelik yeni işlemci performans ve enerji tüketimi açısından çok daha iyileştirilmiş durumda. Yapılan açıklamalarda özellikle enerji kullanımında önceki modellere göre yüzde 33’lük bir tasarrufun sağlandığı belirtilirken daha yüksek performans çok daha az bir enerji ile birlikte sunuluyor.
Türkiye’de 1899TL gibi bir fiyat ile sunulan Xbox One S için ne kadar ilginin olacağı önümüzdeki dönemlerde görülecek.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst