gittigidiyor

Xbox One ve Xbox 360 Ocak Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bildiğiniz gibi Microsoft tarafından yapılan duyuru neticesinde, geçtiğimiz hafta Games With Gold oyunlarının hangileri olacağını öğrenmiştik. Bu hafta ise bu sırayı Sony devam ettirdi ve 2017 yılının ilk PlayStation Plus oyunlarının duyurusunu yaptı.
Ocak_Aynn_PlayStation_Plus_Oyunlar_Duyuruldu.jpg

Tercihe göre aylık, üç aylık ve bir senelik olarak alınabilen PlayStation Plus aboneliklerine Ocak ayında PlayStation 3, PlayStation Vita ve PlayStation 4 kullanıcılarına verilecek oyunlardan This War of Mine: The Little Ones ve Day of the Tentacle Remastered oyunları dikkat çekiyor. Tam liste için aşağıya bakabilirsiniz;



  • Day of The Tentacle Remastered (PlayStation 4 - PlayStation Vita)
  • This War of Mine: The Little Ones (PlayStation 4)
  • Blazerush (PlayStation 3)
  • The Swindle (PlayStation 3 - PlayStation 4 - PlayStation Vita)
  • Azkend 2 (PlayStation Vita)
  • Titan Souls (PlayStation 4 - PlayStation Vita)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst