gittigidiyor

Xbox Series fiyatları zam kapıda!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Teknoloji devi Microsoft, son oyun konsolu olan Xbox Series X'in fiyatını artırma niyetinde olduğunu ve oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass'in fiyatını da yükselteceğini açıkladı. Xbox Series X, 499 dolardan 549 dolara yükseltilirken, Xbox Series S'in fiyatı tüm pazarlarda aynı kalacak. Bu durum, Microsoft'un yeni nesil oyun konsollarının fiyatlarını artırmasıyla beraber yürürlüğe girecek.

Microsoft, daha önce 349 dolardan piyasaya sürdüğü 1TB depolama alanına sahip yeni siyah renkte bir Xbox Series S modeline sahip. Bu yükseltmeler, şirketin "en iyi oyun deneyimlerine" yönelik yatırımlarını sürdürme ihtiyacını yansıtıyor. Kısa bir süre önce, Xbox Game Pass'in standart planı aylık 10 dolardan 12 dolara, Ultimate planı ise aylık 15 dolardan 18 dolara çıkarılacağı duyuruldu.

Xbox Series fiyatları zam kapıda!​


Microsoft ayrıca, yıllık abonelik seçeneği ve aile planı gibi alternatifler sunarak müşterilere Xbox Game Pass'te para tasarrufu yapma fırsatı sağladığını belirtti. Yeni fiyatlandırma, yeni müşteriler için 6 Temmuz'da yürürlüğe girecek. Ancak, aylık abonelikleri olanlar bu değişiklikten 13 Ağustos'a kadar etkilenmeyecekler. Yıllık aboneliği olan Xbox Game Pass kullanıcıları da, aboneliklerini yenilemedikçe hizmetten etkilenmeden kullanmaya devam edebilecekler.

Sony'nin geçen yıl PlayStation 5 için fiyatları artırmasının ardından, Microsoft'un da Xbox serisi için fiyat artışı yapması bekleniyordu. Bu nedenle, bu gelişme, beklenen bir durum olarak karşılandı ve özellikle teknoloji takipçileri için büyük bir sürpriz olmadı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst