gittigidiyor

Xbox-The Gunk

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
xbox-konsoluna-ozel-oyun-the-gunk-cikis-tarihi-aciklandi-1272x550-c-default.webp




Thunderful Games kısa süre önce Thunderful World etkinliğinde bir dizi oyun prömiyeri ve duyurusunda buludu. Aralarında en ilgi çekici olanlardan biri olan The Gunk’ın çıkış tarihini Aralık 2021 olarak açıkladılar. The Gunk geliştirici ekibi oyunu ilk olarak geçen yıl duyurdu. Ardından Xbox oyunun fragmanı yayınladı. The Gunk, oyuncuların keşfetmesi ve denemesi için bir evren sunacak.

The Gunk konusu ve çıkış tarihi

Gunk, sömürmeyi umdukları değerli kaynaklarla dolu garip bir gezegene inen iki uzay nakliyecisi Rani ve Becks’i konu alıyor. Aynı zamanda, gezegendeki yaşamı boğan meşhur çöpü de bulurlar ve bu süreçte bir “ahlaki ikilem” ile karşı karşıya kalırlar. Ayrıca oyunun ilk detaylarıyla birlikte oyuncuların keşfedeceği uzaylı dünyasını gösteren bir fragman da yayınlandı. Yemyeşil ve canlı, çöp içermeyen ortamlar yok. Fragmanda özel bir vakum benzeri bir cihazla pislik veya çöp tarzındaki nesneleri çektiğimiz görülüyor. Thunderful Games yayınladığı blog yazısında oyun hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Blog yazısında, “Sonunda çıkış tarihini söylediğimiz için çok heyecanlıyız. The Gunk , SteamWorld serisinin yaratıcıları tarafından geliştirilen Xbox özel oyunudur. 16 Aralık’ta The Gunk oyununu deneyimleyin. Ayrıca Game Pass’e abone olan herkes oyuna çıktığı gün erişecek. Hikaye, zengin doğal kaynaklarla dolu gezegende şans eseri karşılaşan Rani ve Becks’i konu alıyor. Para kazanmak için mücadele eden cesur uzay nakliyecileri Rani ve Becks macerasını üçüncü şahıs kamerasıyla deneyimleyin. Gezegenin cömert zenginliklerinden faydalanırken çöple karşılaşırlar. Ardından gezegen üzerindeki zararlı etkisini fark ederler. Sonrasında bu konu onlar için ahlaki bir ikilem yaratır. Rani ve Becks bu yabancı dünyanın kaderi ellerindeyken hangi yolu izleyeceklerini öğrenmek için hikayelerini deneyimleyin.” sözlerine yer verdi.

Geliştirici Image & Form Games, çıkardığı popüler SteamWorld Dig oyunu ile tanınıyor. O zamandan beri seri oyunları yapmaya devam ediyorlar. Image & Form Games, Thunderful Games çatısı altında birleşmişti. Ayrıca oyun ekibin ilk tamamen 3D oyunu olacak. The Gunk, 16 Aralık’ta Xbox One, Xbox Series X/S konsollarına özel olarak ve PC platformu için piyasaya çıkacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst