gittigidiyor

Xiaomi cihazlarında Game Turbo 4.0 etkinleştirme

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Ne için mi...? Tabii ki siz oynarken FPS artışı yapmak için.......

game-turbo-4-r31x.jpg.webp




Bildiğiniz üzere Xiaomi, Game Turbo 4.0'ı bazı cihazlara tanıtmış oldu. Bu özellikler ile oyunlarınızın doku kalitesi ve ekran çözünürlüğü gibi grafik ayarlarını kolayca değiştirebilirsiniz.



Ancak bu yeni özellikler yalnızca Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ve üzeri ile çalışan cihazlarda kullanılabilir. Bu makalede, Xiaomi/Redmi/Poco cihazlarınızda Game Turbo 4.0'ın yeni özelliklerini nasıl etkinleştireceğiniz konusunda sizlere Nasıl Yapılır serisi sunuyoruz.


Game Turbo 4.0 Xiaomi Cihazlarında Nasıl Etkinleştirilir?




Öncelikle SetEdit ve LADB uygulamalarını indirmemiz gerekiyor.



>SetEdit


>LADB



1. Uygulamalarımızı indiriyoruz.



2. Geliştirici seçeneklerini açmak için MIUI Sürümüne birkaç kez dokunalım.

6786-F57K.jpg.webp







3. Geliştirici seçeneklerini açalım ardından USB ile Yükle ve USB Hata Ayıklama (Güvenlik Ayarları) İki seçeneğimizi açalım.

454-hSeU.jpg.webp








4. Şimdi “Kablosuz Hata Ayıklama” özelliğini açalım. Bir Wi-Fi ağına bağlı olmanız gerektiğini unutmayın.

5656-TCRn.jpg.webp



5. “Kablosuz Hata Ayıklama” özelliğini açtık. Şimdi LADB uygulamasına girelim ve uygulamamızı “Yüzer Pencere” şekline getirelim.

afsd-EEnq.jpg.webp







6. Uygulamamızı “Yüzer Pencere” olarak değiştirdik. Şimdi “Wireless Debugging” menüsüne gidelim ve “Pair device with pairing code” seçeneğine tıklayalım.



LADB uygulamasına Port bölümünde IP adresi ve Port bölümünün altındaki sayıları yazacağız. Bu sayılara bir örnek yazmam gerekirse: 192.168.1.34:41313'tür. Bu sayıların ilk kısmı “IP Adresimiz”, 2 noktadan sonrakiler ise “Port” kodumuzdur.



LADB uygulamasının eşleştirme kodu bölümünde wifi eşleştirme kodunun altındaki sayıları yazacağız. Bu işlemden sonra size “Wireless Debugging Connected” bildirimi gelecektir.

iulok-KClI.jfif.webp












7. Şimdi LADB uygulamasına girelim, aşağıdaki kodu yazıp gönderelim.

pm grant by4a.setedit22 android. permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

ojoi-bdTf.jpg.webp







8. Şimdi SetEdit uygulamasına girelim. Yukarıdaki kısmı “Global Table” olarak değiştirelim. Ardından “GPU TUNER SWITCH” yazan yere tıklayalım.


kl-8z3E.jpg.webp



9. “GPU TUNER ANAHTARI” bölümüne tıklayın, ardından “DEĞER DÜZENLE” bölümüne tıklayın, “yanlış” bölümünü “doğru” olarak değiştirin ve “DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET” bölümüne tıklayın.


ikoisi-UsN9.jpg.webp







Tüm işlemlerimizi yaptık, artık Game Turbo 4.0'ın yeni özelliklerine sahipsiniz. Örnek fotoğraflar hemen bu yazımızın üstünde.



Not: Artık oynadığımız oyunların doku kalitesini ve ekran çözünürlüğünü kolaylıkla değiştirebileceksiniz. Bu yöntem bazı cihazlarda çalışmayabilir.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst