gittigidiyor

Xiaomi global Mi 11 ve Mi 10 modellerine MIUI 12.5 Enhanced getiriyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Xiaomi, 13 Ağustos'ta Çin'de belirli cihazlar için MIUI 12.5 Enhanced'i sunmaya başladı. Şirketin planı ilk partiyi bugün tamamlamaktı. Ancak bugün başka bir şey daha gündeme geldi. Şirket, Android arayüzünün Gelişmiş sürümünün dünya çapında kullanıma sunulacağını duyurdu.


Şirket bazı cihazları yılın son çeyreğinde (Ekim-Aralık) güncelleyecek. Güncellenecek Çin modellerinin listesi global olarak güncellenen modellerden çok daha fazla. Bu nedenle Xiaomi'nin MIUI 12.5 Enhanced'i daha fazla telefona genişlettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.


Xiaomi Mi 11 • Xiaomi Mi 11 Ultra • Xiaomi Mi 11i - Xiaomi Mi 11X Pro • Xiaomi Mi 11X • Xiaomi Mi 10T Pro 5G - Xiaomi Mi 10T 5G • Xiaomi Mi 10 Pro 5G • Xiaomi Mi 10 5G.


Güncelleme, adından da anlaşılacağı gibi, Aralık ayında tanıtılan MIUI 12.5'in geliştirilmiş bir sürümü. Güncelleme yüzlerce düzeltme ve ince ayar içeriyor, ancak anahtar kelimeler optimizasyon ve uzun ömür. Güncelleme özellikle pilin uzun ömrüne odaklanacak.


"Atomik Bellek" özelliği telefonun arka planda daha fazla uygulama tutmasını sağlamak için RAM kullanımını optimize edecek. Güncelleme ile gelen başka bir optimizasyon, bazı senaryolarda CPU kullanımını %15'e kadar ve güç kullanımını %8'e kadar azaltacak. “Sıvı Depolama” dahili belleği optimum durumda tutacak ve yaşlanmasını yavaşlatacak. Xiaomi'ye göre arka/yazma performansı 36 aylık kullanımdan sonra yalnızca %5 düşecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst