gittigidiyor

Xiaomi Mi 6 Plus Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Xiaomi-Mi-6-Plus-4.jpg

Son olarak Samsung Galaxy S8 akıllı telefonlarının tanıtılması, hemen öncesinde Huawei ve LG markalarının amiral gemilerinin tanıtılması ile beraber akıllı telefon markalarının amiral gemisi modelleri de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Yeni amiral gemisi modeli ile beraber kısa süre sonra çıkış yapacak olan markalardan birisi de Xiaomi. Son dönemin yükselen markalarından biri olan Xiaomi’nin piyasaya çıkış yapacağı yeni modellerinden birisinin de Xiaomi Mi 6 Plus olması bekleniyor. Son olarak telefonların görsellerin yayınlanmasıyla beraber yeni seride nasıl özelliklerin bulunacağı da ortaya çıkmaya başladı.
Xiaomi Mi 6 Plus Belli Olan Tasarım Detayları

Yeni serinin tasarımı konusunda henüz çok net bilgiler yok. Sadece yayınlanan yeni görsellere göre yorum yapacak olursak Xiaomi Mi 6 Plus serisinin yine çerçevesiz modellerden biri olacağı düşünülüyor. Yine fiziksel bir Home tuşuna yer verecek olan modelin arka kısımda ise köşe tarafına yerleştirilmiş olan çift kamera teknolojisine yer vereceği düşünülüyor. Bu sınırlı detayların dışında tasarım konusunda ne yazık ki başka bir detay yok. Gövde malzemesi ve renk seçenekleri konusunda da henüz bir bilgi yok.



Xiaomi-Mi-6-Plus.jpg

Xiaomi Mi 6 Plus Ekran Tercihi

Eğer son çıkan iddialar doğruysa Xiaomi Mi 6 Plus serisinin ekran özellikleri de ortaya çıktı. Ekran kısmında 5.7 inç boyutunda Full HD ekranlara sahip olan modelin LED paneller kullanacağı düşünülüyor. LED panel dışında ise ekran kısmında da başka bir detay yok. Piksel yoğunluğu kullanılacak olan camın nitelikleri gibi birçok konuda Xiaomi Mi 6 Plus tanıtımını beklemek gerekiyor. Fakat son iddialarda yer alan Full HD ekran ve 5.7 inç ekran boyutunun yeterli bir performans ortaya koyabileceği belirtiliyor.



Xiaomi-Mi-6-Plus-1.jpg

Xiaomi Mi 6 Plus Teknik Özellikler

Yeni seri akıllı telefonların en çok konuşulan özellikleri teknik özellikleri oldu. Yayınlanan özellik kataloğunda Xiaomi Mi 6 Plus serisinin şu an için en başarılı mobil işlemcilerden biri olan Snapdragon 835 serisini kullanacağı belirtiliyor. Yeni seri işlemcilerde ise 8 çekirdek ve 2.4 GHz hız değerinin sunuluyor olması Xiaomi Mi 6 Plus serisinin de üst segment akıllı telefonlar içerisinde yer alacağını gösteriyor.



Xiaomi-Mi-6-Plus-2.jpg

Adreno 540 grafik birimlerine sahip olacak olan telefonun RAM bellek kısmında ise 6 GB RAM bellek tercihi yapılacak. LPDDR4 RAM bellek teknolojisine sahip olacağı düşünülen akıllı telefonun depolama biriminde de yeni nesil teknolojileri kullanacağı ve 64 GB UFS 2.0 depolama birimine yer verileceği düşünülüyor.
Xiaomi Mi 6 Plus Kamera

Teknik özellikler ve ekran özellikleri dışında akıllı telefonun kamera sistemleri ile ilgili de bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Arka kamerada hala çift arka kamera mı yoksa tek kamera mı kullanılacağı net değil. Buna karşın 12 MP arka kameranın Sony IMX362 serisi olacağı ve çift kamera gelirse her iki kameranın da aynı özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Ön kısımda ise 8 MP değerinde selfie için özel modlara sahip olan bir kamera gelecek.



Xiaomi-Mi-6-Plus-3.jpg

Xiaomi Mi 6 Plus Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Yine fiyatı ve özellikleri ile diğer akıllı telefonların amiral gemisi serilerine alternatif olabileceği düşünülen akıllı telefonun çıkış tarihi konusunda açıklanan bir tarih yok. Marka tarafından özelliklerin ortaya çıkmasının da doğrulanmadığının altını çizecek olursak Xiaomi Mi 6 Plus bilmecesi hala çözülmüş değil. Fiyat aralıkları ne kadar olacak? Rakiplerini geçebilecek mi? Tüm bunları tanımla beraber öğrenmiş olacağız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst