gittigidiyor

Xiaomi Mi 6'nın özellikleri gün yüzüne çıkıyor!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Xiaomi Mi 6'nın özellikleri gün yüzüne çıkıyor![/h]Xiaomi'nin merakla beklenen telefonunun detayları açıklandı. Nisan ayında tanıtılması beklenen Xiaomi'nin yeni telefonu için bilgiler gelmeye devam ediyor.
13 Mart 2017 18:30 Mobil
21924-650x315.jpg

Xiaomi'nin hayranları tarafından merakla beklenen bir sonraki amiral gemisi modeli piyasaya çıkmak için gün sayıyor. Nisan ayında tanıtılması beklenen telefonun özellikleri hakkında birkaç sızıntı haber gördük fakat tanıtım yaklaştıkça daha fazla bilgi gelmeye devam ediyor. Bununla birlikte ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda Sony IMX400 sensörüyle donatılacak olup önceki raporları yeni sızıntılar yalanladı.
1489409532_xiaomi-mi-6-camera.jpg

Yeni iddialara göre bu durum değişti. Mi 6'nın IMX400 ile birlikte gelirse Sony'in kendisi için saklamış olduğu en iyi sensörü kullandığı için oldukça şaşırtıcı bir kamera eşliğinde gelmesi muhtemel. Sony, zaten kamera konusunda kendini kanıtlamış bir şirket. Ayrıca kamera bakımından iPhone 7 Plus'ta olduğu gibi çift kameralar bulunacağı da belirtiliyor.
5.15 inçlik ve 5.7 inçlik bir model olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Cihazın aynı zamanda iki ekran çeşidiyle gelebilecek olması muhtemel. Aynı zamanda farklı tasarımlara da sahip olacak.
3200 mAh'lik güçlü bir bataryaya sahip olan cihazın 4 GB RAM ile gelmesi bekleniyor. Snapdragon 835 işlemcinin en yüksek frekansta saat hızıyla çalışmasını sağlayacak olup fiyatlandırması 289 dolar'dan başlayacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst