gittigidiyor

Xiaomi Pad 5 Serisi güncelleme alıyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
dsfdg-na1p-cover-f993_cover.png.webp



Şirket "22.1.7 Çin'den sonraki güncellemeler, Android 12'nin piyasaya sürülmesi nedeniyle askıya alındı ve Pad 5 serisinin bir sonraki güncellemesi büyük olasılıkla büyük bir platform güncellemesi olan Android 12 olacak." ifadelerini kullandı.


Pad 5 serisi, kutudan Android 11 tabanlı MIUI 12.5 ile piyasaya çıktı ve kısa süre önce hala dünya çapında yaygın olan Android 11 tabanlı MIUI 13'ü aldı. Yeni güncellemenin Android 12L tabanlı olmasını çok isterdik, böylece kullanıcılar cihazı 12L'nin tablet odaklı ve büyük ekran özellikleri ve optimizasyonları ile tam potansiyeliyle kullanabilirler. Ancak cihaz ne yazık ki, normal Android 12'yi temel alacak.


Xiaomi Pad 5 özellikleri


Performansıyla Apple’a rakip olan Xiaomi Pad 5, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 860 yonga setinden alıyor. 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen işlemci, sayesinde 2.96 GHz hızlara çıkabilen sekiz çekirdek ve Adreno 640 grafik birim ile iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. RAM tarafında ise Pad 5 modeli, 6 GB‘lik bir bellek kullanıyor. Bunlara 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleri eşlik ediyor.

onedio
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst