gittigidiyor

Xiaomi Redmi Note 10 5G rekor kırdı

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,986
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
Xiaomi Redmi Note 10 5G, Çin'de satışa çıktı. Oldukça fazla ilgi göre telefon dakikalar içerisinde tükendi. Şirket rekor kırdı.

xiaomi-redmi-note-10-5g-cinde-rekor-kirdi.jpg


Fiyat performans odaklı akıllı telefonlarıyla hayatımıza giren ve büyük başarılar elde eden Xiaomi, son dönemlerde eskisi kadar ucuz telefonlar üretmiyor. Ancak şirket Poco ve Redmi ibi alt markalarıyla uygun fiyat isteyen kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor.

Bu markalardan özellikle Redmi, uygun fiyatlı Note serisiyle müşterilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Son olarak Redmi Note 10 ailesini tanıtan şirket, adeta satış rekorları kırıyor.

1 dakikada 8 bin adet sattı​

Bir süre önce yapılan etkinlikte global olarak tanıtılan Redmi Note 10 serisi, kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi. Note 10, Note 10S ve Note 10 Pro şeklinde üç farklı model tanıtan şirket, bunlara ek olarak 5G versiyonları da piyasaya sürdü. Bu modellerden iki tanesi olan Note 10 Pro ve Note 10 5G, geçtiğimiz günlerde Çin’de satışa çıktı.

Xiaomi Redmi Note 10

Çin’deki kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan telefon, sadece dakikalar içerisinde tükendi. Ellerindeki 500 bin adetin tamamını tüketen Xiaomi, dakikada ortalama 8 bin adet telefon sattı. Bu başarının en büyük nedeni olarak telefonun fiyatının uygun olması ve Çinli kullanıcıların 5G’ye olan özel ilgisi görülüyor.

Redmi Note 10 5G özellikleri​

  • CPU: MediaTek Dimensity 700 (7nm)
  • GPU: Mali-G57 MC2
  • RAM: 4GB LPDDR4x
  • Depolama: 64 / 128
  • Ekran: 6.5 inç IPS LCD / Full HD+ 405 PPI / 90Hz tazeleme hızı
  • Batarya: 5000 mAh 18W hızlı şarj
  • İşlerim sistemi: Android 11 üzerine kurulu MIUI 12

shiftdelete.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst