gittigidiyor

Yandex Haritalar için yeni güncelleme

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Yandex Navigasyonda bulunan özellikler, şirketin diğer uygulamaları ile birleşmeye devam ediyor. Haritalar uygulaması için yeni güncelleme geldi.


yandex-haritalar-icin-yeni-guncelleme-1.jpg
Yandex’in, gerçek zamanlı trafik bilgilerinin yer aldığı Yandex Haritalar uygulamasında kullanıcıları deneyimi odaklı yeni güncellemeler yapıldı.
Sesli navigasyon Yandex Haritalar'a eklendi

Daha önce sadece Yandex Navigasyon’da bulunan sesli navigasyon özelliği yeni güncellemeyle Yandex Haritalar’a da geldi. Araç kullanıcıları ulaşmak istedikleri rotayı belirlerken, bundan böyle Yandex Haritalar'ın sesli navigasyonözelliğinden de faydalanabilecekler.
yandex-haritalar-icin-yeni-guncelleme-2.jpg

Yandex Haritalar’a sesli navigasyon özelliği ile birlikte yayaların rota oluşturmasını sağlayan yeni bir özellik eklendi. Özellikle yürümeyi seven kullanıcıların yoğun olarak faydalanabileceği yeni güncellemeyle kullanıcılar artık ulaşmak istedikleri noktaya doğru rota oluşturduktan sonra yürüme yolu tercihini de yapabilecekler. Geçtiğimiz aylarda masaüstü bilgisayarlarda haritalara eklenen yürüyüş yolları özelliği mobil tarafta da hizmete sunuldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst