gittigidiyor

Yandex Navigasyon GPS Version uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Prisma'da Çözünürlük İki Katına Çıkıyor[/h][h=2]Akıllı telefon fotoğraflarınızı sanat yapıtlarına dönüştürmek için özel bir sistem kullanan Prisma büyük bir yenilik peşinde. İşte detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
prismada-cozunurluk-iki-katina-cikiyor-1482320762.jpg
Prisma hakkında gelen son bilgilerde firmanın yenilikler peşinde olduğu görüldü. Üstelik planlamalara göre Prisma bugüne kadarki en büyük güncellemelerinden birini görüyor.
En Boy Oran Sınırlaması Kalktı
Prisma için en büyük yenilik fotoğraflarda uygulanan kare biçiminin iptal edilmesi. Bundan böyle istediğiniz en / boy oranını kullanabileceğiniz bir Prisma gelecek ve böylece sınırlama olmaksızın Prisma üzerinden efekt kullanılabilecek.
Çözünürlük Arttı
Üstelik Prisma’daki yenilikler sadece bu değil. Prisma efektlerinin her zamankinden daha keskin olmasını sağlayacak çözünürlük için de iki kat bir artışa gidildi.
Konuma Göre İçerik Paylaşımı Geliyor
Prisma üzerinden kişilerin konuma bağlı bir paylaşım yapması halinde bu paylaşımlar yakınlardaki sadece yakındaki Prisma kullanıcılarına gösterilecek.
Bu Detaya Dikkat!
Belirtilmesi gereken önemli bir detay ise kare görüntü formatının zorunluluğunun kaldırılmasının yalnızca şu anda iOS'a gelmesi. Geliştirilen yeni özelliklerin Android için Prisma'ya ekleneceği düşünülse de bu konuda kesin bir açıklama yapılmamış durumda.
Fakat kullanıma sunulduğu ilk günden itibaren kişilerin en çok dikkatini çeken uygulamalardan birisi olan Prisma için böylesine bir güncellemenin gelecek olması uygulamanın daha başarılı ve kullanışlı olmasını sağlayacak. Bu durum da kuşkusuz uygulamanın kullanım oranlarına direk etki edecektir.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Yandex.Haritalar İndirHemen İndir11.16 MB






















Yandex Haritalar uygulaması, sıkışık trafikte, yolunuzu kaybettiğinizde Rusya, Türkiye, Ukrayna haritaları mobil cihazınızda size yardımcı olacaktır. Gelişmiş yön bulma özelliği sayesinde iki nokta arasındaki en hızlı güzergahı hızlıca bulabilir, bu sırada anlık trafik durumu güncellemelerine göz atıp trafiğin sıkışık olduğu noktaları, trafik kazalarını ve kapalı yolları görebilirsiniz.
Genel Özellikleri:

  • Detaylı şehir, semt haritaları. (Rusya, Türkiye, Ukrayna haritaları)
  • Detaylı adres sorgulama.
  • Ankara ve İstanbul için panoramik yol görüntüleme.
  • Yakınınızda bulunan kafeterya, eczane, ATM, benzin istasyonları, çevrenizdeki binalar



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
avrasya-tuneli-yandex-navigasyon-a-eklendi--1482244411.jpg

[h=2]Yandex Navigasyon ve Haritalar'da yeni güncellemeler var. Yandex Navigasyon ve Haritalar'a Avrasya Tüneli de eklendi.[/h]Yandex Navigasyon ve Haritalar'a Avrasya Tüneli de eklendi. İstanbul Boğazı'nın iki yakasını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli, kullanıcılara sunulan rota alternatifleri arasında yer almaya başladı.
HIZLI BİR ŞEKİLDE ROTALARINA EKLEDİ
Önceki aylarda hizmete sunulan Osmangazi Köprüsü'nü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açıldıkları ilk gün sistemine dahil eden Yandex Navigasyon ve Haritalar, Avrasya Tüneli'ni de hızlı bir şekilde rotalarına ekledi.
NAVİGASYON'DA YERİNİ ALDI
Anadolu ve Avrupa yakalarını denizin altından karayolu ile bağlayarak, Kazlıçeşme-Göztepe arasını 100 dakikadan 15 dakikaya indiren Avrasya Tüneli ve tüm bağlantı yolları Yandex Navigasyon ve Haritalar'da yer almaya başladı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst