gittigidiyor

Yandex Navigasyon güncellendi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
yandex-navigasyon-sdn.jpg

Yandex Navigasyon uygulaması güncellendi. Navigasyonun yanı sıra trafik ve yol durumu hakkında bilgi sağlayan uygulama 2.34 sürümüne güncellendi.
Yandex Navigasyon'dan İstanbul odaklı güncelleme

En çok kullanılan navigasyon uygulamalarından biri olan Yandex Navigasyon, özellikle İstanbul için ciddi bir yenilenme güncellemesi yayınladı. Yeni bölgeler eklenip, eskiler güncellenirken, otopark hizmeti de uygulama ile bir hale getirildi. Android ve iOS için gelen 2.34 güncellemesi bakalım hangi yenilikleri bizlere getiriyor:
yandex-navigasyon-guncelleme-sdn.png

Yeni güncelleme ile birlikte, İstanbul haritasında tam 14 bin nokta yenilendi, olmayan bölgeler eklendi.
Araç kullananlar için İstanbul'da bulanan 6855 otopark uygumala içine entegre edildi. Ugulamanın sol alt köşesinde bulunan P butonuna basarak, kendinize en yakın otoparkı görebiliyorsunuz.
Sesli aktivasyon konusunda kullanıcılarının tavsiyesine uyan Yandex Navigasyon, sesli aktivasyon komutunu "Okey Yandex" olarak güncelledi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst