gittigidiyor

Yapım aşamasındaki Netflix filmleri....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Aşağıdaki listeyi canlandırmak için IMDb'nin Filmi Ölçer koltuğunu kullandık. Gezegendeki en büyük film ve TV programı veritabanlarından biri olarak, her Pazartesi günü en sıcak başlıklar listesi güncellenir. Buler, her ay yarım milyardan fazla site ziyareti denemeye devam eden sitenin geçişine bağlı.

Not: MovieMeter puanları 14 Kasım 2022

2-k1iv.png.webp



Netflix Vizyon Tarihi: 6 Ocak 2023


The Pale Blue Eye'ın gelişi, Batman ve Amerikalı Psikopat aktör Christian Bale için ilk Netflix Orijinali olacak. Yazar, yapımcı ve yönetmen Scott Cooper, on yılın büyük bir bölümünü Louis Bayard'ın romanını uzun metrajlı bir filme uyarlamak için harcadı.


West Point askeri öğrencisinin cinayetini araştırmak için dünyadan bıkmış bir dedektif tutulur. Harbiyelilerin sessizlik kuralıyla afallayarak, davayı çözmeye yardım etmesi için kendilerinden birini görevlendirir - dünyanın Edgar Allan Poe olarak tanıyacağı genç bir adam.


Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin efsanevi bestecisi Howard Shore, The Pale Blue Eye'ın müziklerini de besteleyecek.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
3-VUi3.png.webp



Rebel Moon​


Netflix Vizyon Tarihi: 2023


Yönetmenliğe döndüğünden beri Zack Snyder, Netflix'i yeni evi yaptı ve o zamandan beri heyecan verici sayıda projesine yeşil ışık yaktı. Asi Ay'ın, Snyder'ın bağımsız bir Star Wars filmi için yaptığı sunuma dayandığı ve Snyder'ın en sevdiği film olan Akira Kurosawa'nın Yedi Samuray'ından etkilendiği söyleniyor .


Galaksinin kenarındaki barışçıl bir koloni, Balisarius adlı zalim bir naip orduları tarafından tehdit ediliyor. Çaresiz kalan kolonistler, komşu gezegenlerden savaşçılar bulması ve onlara karşı koymalarına yardımcı olması için gizemli bir geçmişe sahip genç bir kadını gönderir.


Rebel Moon sinemalarda sınırlı bir gösterime sahipse, gerçek bir tematik deneyim için kesinlikle katılmaya değer olabilir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
4-6gAZ.png.webp



Beverly Hills Polisi: Axel Foley​


Netflix Vizyon Tarihi: 2023


Eddie Murphy
, neredeyse otuz yıldır ilk kez, en ikonik rollerinden biri olan, Detroitli küstah, geveze polis Axel Foley'i yeniden canlandırmak için geri dönecek . Arsa detayları şu anda hala gizli, bu yüzden Axel Foley'i bir polis komiseri olarak görüp görmeyeceğimiz veya maskaralıklarının onu terfi etmekten alıkoyup engellemediği belli değil.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
5-9ABD.png.webp



The Electric State​


Netflix Vizyon Tarihi: 2023/2024


Netflix'e gelmesi en çok beklenen filmlerimizden biri olan Millie Bobby Brown, yayın hizmetiyle işbirliğine devam ediyor ve bu kez The Electric State'te eski MCU yönetmenleri Anthony ve Joe Russo ile birlikte çalışıyor . Avengers: Endgame'in ezici başarısından sonra MCU'dan ayrıldıktan sonra Russo kardeşler Netflix için özellikle Extraction ve The Grey Man olmak üzere birçok projede çalıştılar .


Yıl 1997. Bir genç, küçük sarı bir robotla birlikte distopik bir Amerika Birleşik Devletleri'nde uzayda. Yollar boyunca, enkaz, büyük savaşçıların ardından yüksek teknolojili bir tüketim toplumunun çöplüğünün düşüşe geçmesiyle yükseliyor. Kıyıya yaklaştıkça, sanki uygarlığın içi boş çekirdeği sonunda ufkun ötesine çökmüş gibi, dünya daha hızlı bir şekilde birlikte düşüyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
6-txzx.png.webp



Maestro​


Netflix Vizyon Tarihi: 2023


96. Akademi Ödülleri'nde 2024 için potansiyel bir Oscar adayı olan Bradley Cooper, West Side Story , On the Waterfront ve On the Town gibi filmlerin bestecisi Leonard Bernstein'ın biyografisinde yönetmenlik, yapımcılık, yazarlık ve oyunculuk görevlerini üstleniyor .


Maestro, Leonard ve Felicia'nın 1946'da bir partide tanıştıkları andan itibaren 30 yılı aşkın bir süredir devam eden ve iki nişan, 25 yıllık bir evlilik ve üç çocukla devam eden karmaşık aşk hikayesini anlatacak: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein ve Nina Bernstein Simmons.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Black Samurai!​


Netflix'in Black Samurai'sinin yönetmenliğini, Keanu Reeves'in başrolünde olduğu beğenilen John Wick filmlerini yöneten Chad Stahelski üstlenecek . Daha yakın zamanda, Stahelski Netflix'inJamie Foxx'un oynadığı Day Shift filmini yönetti.


2-yu5t.png.webp



Senaryo, Netflix'in Raising Dion ve Foundation'ı da içeren Leigh Dana Jackson tarafından yazıldı.
Starz, 2017'de Common'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği bir Siyah Samuray TV dizisi geliştiriyordu . O proje hiçbir yere gitmedi ve bir süre sonra Netflix'e geçti.
Stahelski ayrıca 87Eleven Entertainment için Jason Spitz ve Alex Young ve Addictive Pictures için John Schoenfelder ve Russell Ackerman ile birlikte yapımcılık yapacak.
Diane Crafford, Cinemation Studios'tan Liza Fleissig ve Andre Gaines ile birlikte yapımcılık yapacak. İşte Netflix'in Kara Samuray'ı hakkında bildiğimiz her şey:

Black Samurai’nın konusu nedir ?​

Yukarıda bahsedildiği gibi, Netflix'in Black Samurai'si , Marc Olden'ın aynı adlı roman serisinin canlı aksiyon uyarlamasıdır. İlk film büyük ihtimalle ilk kitabı uyarlayacak ama toplamda sekiz tane var.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Netflix'e yeni bir Kore efsanesi geliyor! Ballerina​


1-2EE1.png.webp



Ballerina , Lee Chung Hyun tarafından yönetilen ve giren, yakında bir Güney Kore Netflix Orijinal intikam gerilim filmi. Bu özellik, daha önce Güney Kore korku filmi The Call'u yöneten Lee Chung Hyun tarafından yönetilen ikinci Netflix. Choi Ji-young (The Gangster) film yapımcılığını üstlenirken Byun Seung-Min (Bargain) baş yapımcılığını üstleniyor.


Balerin'in konusu nedir?​


İntikam hırsıyla hareket eden eski koruma Ok-Joo intikam alır ve sevgili arkadaşı için hayatını riske atarak ne kadar acımasız olabileceğini gösterir.


Balerin oyuncuları kimler ?​


Kore uyarlamasından iki oyuncu , Jeon Jong Seo ve Kim Ji Hoon'u başka bir Netflix projesi için yeniden bir araya getirecek.


Jeon Jong Seo, Ok Joo rolü için kadroya alındı. Netflix aboneleri, oyuncuları Money Heist: KoreaOrtak Ekonomik Bölge'deki Tokyo olarak tanıyacak . Ayrıca Netflix korku filmi The Call'da Oh Yeong Sook rolünde rol aldı. Jeon Jon Seo, Netflix dışında k-drama Bargain'de veNothing Serious ve Burning gibi filmlerde rol aldı .


3-ct84.png.webp



Kim Ji Hoon, Choi Pro rolü için kadroya alındı. Rol arkadaşı gibi Kim Ji Hoon da Money Heist: Korea – Joint Economic Area'da Denver rolünde rol aldı. Rol aldığı diğer Netflix tasarımları Behind Every Star'da konuk oyuncu olarak yer alıyor ve ayrıca yakında çıkacak olan k-drama dizisi Love to Hate You'da rol alacak. Kim Ji Hoon, Netflix dışında Rich Family's Son , Bad Thief, Good Thief ve Flower of Evil gibi dizilerdeki rolleriyle gösterilir .

4-QJUD.png.webp



Ballerina Netflix çıkış tarihi ne zaman ?​


Çekimler bu yılın sonunda sona erdiği için Ballerina'yı 2022 bitmeden Netflix'te kesinlikle göremeyeceğiniz .


Ballerina'yı 2023 Yazında veya Sonbaharında Netflix'te görmeyi bekliyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst