gittigidiyor

Yardima ihtiyacim var

imytar66

Aktif Üye
Katılım
21 Eki 2012
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
buca
lütfen bana yardimci olurmusunuz ben rowell 16000 cihazim var icinde hediye key var ben hic bir sifreli kanali izliyemiyorum internete bagli oldugu halde acmiyor ne yapmam gerekiyor simdiden tesekurler
 

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
MODEMİ VE CİHAZI KAPATIP AÇIN MODEM AKTİF OLDUKTAN SONRA MENU>AĞ BÖLÜMÜNE GELİP İP AYARLARINA GİRİN EN ALTTA BAĞLA 33 YAZISI GÖZÜKECEKTİR.GÖZÜKMÜYORSA İNTERNET BAĞLANTINIZ YOK YADA SERVER KAPALIDIR.SERVER AKTİF ETMEK İÇİN KUMANDADAN F1 ARDINDAN 000 TUŞLAYINIZ PACTH DEVREDE YAZACAK.PACTH DEVRE DIŞI YAZARSA TEKRAR F1>000 TUŞLAYINIZ..BİR KAÇ DAKİKA BEKLEYİN TEKRAR MENU>AĞ BÖLÜMÜNE GELİP İP AYARLARINA BAKIN BAĞLA 33 YAZISI GÖRMÜŞSENİZ SERVERINIZ AKTİF OLMUŞ DEMEKTİR..
YİNE BAĞLANTI KURAMAMIŞSNIZ CİHAZI FABRİKA AYARLARINA ÇEVİRİP AŞAĞIDA LİNKTE VERDİĞİM HAZIR KANAL LİSTESİ-SETİNG BÖLÜMÜNDEN KANAL LİSTESİ(SETİNG)İNDİRİP CİHAZINIZA YÜKLEYİN AÇILMASI LAZIM.
HEDİYE SERVER 1 YILDIR BİR YIL DOLMUŞSA SERVER KAPANIR VE BİR DAHA AKTİF OLMAZ ONUN YERİNİ ÜCRETLİ SERVER ALIP KULLANABİLİRSİNİZ..
.

http://satcafesi.net/forum/rowell-16000-full-hd/25274-rowel-16000fhd-guencel-kanal-listesi-settyng-24-10-2012-a.html
 
Son düzenleme:

imytar66

Aktif Üye
Katılım
21 Eki 2012
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
buca
iyi aksamlar ben dediginizin aynisini yaptim ama yine cekmiyor key acik ama sifreli kanallari acmiyor ben yurt disinda kaliyorum
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst