gittigidiyor

Yasak Elma'da neler oluyor..?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, performansıyla dizinin en çok sevilen isimlerinden birisi. İlk sezondan beri dizide rol alan oyuncu, adeta Yasak Elma’nın vazgeçilmezi haline dönüşmüş durumda.

Dizinin ilk iki sezonunda farklı bir Yıldız karakteri olmasına karşın, giderek entrika dizisinin içinde komedi unsurları da eklendi ve Yıldız, yeni versiyonun en dikkat çeken karakteri olarak ortaya çıktı.

Absürt komedi tarzıyla beğeni toplayan Yasak Elma dizisinin çekimlerine kısa bir süre ara verilmişti. Yılbaşı haftası nedeniyle pek çok dizi gibi Yasak Elma da bu hafta yayınlanmadı. 127. bölümün ne zaman yayınlanacağını ise Eda Ece, instagram hesabından duyurdu.

Oyuncu dizinin setindeki hazırlığı sırasında çekilen aşağıdaki pozuyla yılbaşı tatilinin bittiğini ve çekimlere başladıklarını duyurdu. Ece, yeni bölümün 17 Ocak akşamı ekrana geleceğini de belirtti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst