gittigidiyor

Yayıncı kuruluştan maçlarla ilgili önemli açıklama

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Yayıncı kuruluştan maçlarla ilgili önemli açıklama
18.03.2020 - 08:30 | Son Güncelleme 18.03.2020 - 08:37




5e71cdbc70380e1cc8c01ff1


Premier Lig'in yayıncı kuruluşu SkySports, ertelenen maçlarla ilgili yeni bir açıklama yaptı.
metin boyutu
metni yazdır


İngiltere'de Premier Lig'in yayıncı kuruluşu SkySports, erteleme sonrası maçları izleyemeyen müşterilerinin aboneliklerini geçici olarak dondurma kararı aldığını duyurdu.

Koronavirüs salgını sebebiyle ertelenen organizasyonlardan İngiltere Premier Ligi'nin ücretli maç yayın kanallarını satın alan taraftarlar için, "Liglerin devam etmesini bekliyorum ama spor aboneliklerinizi durdurmak isterseniz herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez" bilgisini verdi.

Koronavirüs önlemleri sebebiyle askıya alınan liglerden İngiltere Premier Lig'de sezonun iptal kararı alınması halinde kulüpler ve yayıncı kuruluşlar arasında ciddi husumetlerin doğabileceği iddia ediliyor. Sky Sports ve BT Sport ile kulüpler arasında liglerin başlayamama kararı verilirse büyük bir ekonomik savaş çıkacağı konuşuluyor.

Sky Sports, İngiltere Ligleri ile birlikte İskoçya Premier Ligi, Rugby, Formula 1, kriket ve golf turnuvalarının da yayıncı kuruluşu.




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst