gittigidiyor

Yazık oldu Kayseri ve Kasımpaşa'ya

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Bence UEFA bunu bile bile yaptı

s3pvd.jpg



31/08/13

Yazık oldu Kayseri ve Kasımpaşa'ya


FATİH ALTAYLI YAZDI…

FENERBAHÇE ile Beşiktaş UEFA’dan ceza alınca Şampiyonlar Ligi ön elemelerine Bursaspor’un, UEFA Ligi’ne ise Kayserispor ile Kasımpaşa’nın katılması gündeme gelmişti.
Ancak Fenerbahçe ve Beşiktaş CAS’a gidince CAS, bu iki takımın kesin karar çıkıncaya kadar turnuvaların ön elemelerini oynamalarına karar verdi.
CAS’ın UEFA’nın verdiği cezayı onayacağı gün gibi aşikârken verilen bu kararın tek bir sonucu oldu.
Bu yıl Türkiye, Avrupa kupalarına iki takım az gönderecek.
4 yerine 2 takımla yola devam edeceğiz.
Hak kazandıkları halde Fenerbahçe ve Beşiktaş kupalarda olamayacak.
Bu da Türkiye için daha az puan, Türk futbolu için gerileme ve daha az gelir demek.
Oysa CAS sonu belli olan bir davada böyle bir karar vermemiş, yani Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın ön eleme oynamalarına izin vermemiş olsa Kayserispor ve Kasımpaşa Avrupa kupalarına katılacak ve belki de yollarına devam ediyor olacaklardı.
Hem bu iki kulübümüzün Avrupa tecrübesi artacak, hem de gelir elde edecekler, Türkiye de daha fazla puan toplama şansına sahip olacaktı.
Bence UEFA bunu bile bile yaptı.
Ve Türk futbol tarihinin en kötü federasyonu bunun için bile herhangi bir girişimde bulunup “Madem bu iki Türk takımı yok, o zaman yine iki Türk takımı alın” diyemedi.

ANCAK TÜRKİYE'DE

HERKES Aziz Yıldırım’ın başkanlıktan ayrılmasını doğru buluyor ama ya şuna ne demeli:
Başkanlığı döneminde şike yaptığı için futbol takımı ceza alan birinin, o ülkenin futbol federasyonunun başında kalabilmesi için, o ülkenin Türkiye olması gerekiyor herhalde.
 

murat53

Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı
Katılım
11 Kas 2011
Mesajlar
63
Tepkime puanı
1
Puanları
8
Yaş
50
Konum
bağcılar
Aziz Yıldırım ile demirörene bunun hesabını sormalı bu takımlar
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst