gittigidiyor

Yeni bir işletim sistemi daha,Webian..

Canterbury

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
36
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
Mozilla'dan Chrome OS'a yanıt: Webian!

Chrome OS'a Firefox cephesinden cevap: İşte Mozilla'nın tarayıcıda çalışan yeni işletim sistemi...


Google'ın web tarayıcısı tabanlı Chrome OS işletim sistemine cevap Mozilla'dan oldukça hızlı geldi: Webian.
Bir Mozilla Labs projesi olarak sürdürülen ve tamamen açık kaynak kodlu olan Webian, henüz ilk geliştirme aşamalarında. Webian, şu an normal uygulamalardan çok web uygulamalarına önem veriyor ve şimdilik sadece tam ekran çalışan bir tarayıcı, bir sekme ve saatten fazlasını içermiyor. Ancak işletim sistemindeki tasarım fikirleri hoş görünüyor. Alt bölümdeki sekme çubuğu ise Webian'a bir masaüstü işletim sistemi hissi kazandırıyor.Webian Shell'in ilk prototipini bu adresten
http://veteknoloji.com/yeni-bir-isletim-sistemi-daha-indirin-42223-14-.htmlhttp://webian.org/shell/download/ indirip Windows, Mac OS X ve Linux üzerinde denemeniz mümkün.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst