gittigidiyor

Yeni bir Star Wars: Knights of the Old Republic geliyor olabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Yeni bir Star Wars: Knights of the Old Republic geliyor olabilir

Söylentilere göre BioWare Austin şu an yeni bir Star Wars: Knights of the Old Republic prototipine sahip.

Eğer Star Wars oyun serilerini seviyorsanız, mutlaka Star Wars: Knights of the Old Republic oyununu biliyorsunuzdur. Çünkü bu oyun, birçok oyuncu tarafından tarihin en iyi oyunlarından biri olarak gösteriyor ve o oyuncular da kesinlikle haksız değil. Peki, oyuncular tarafından bu kadar başarılı görünen bu oyun, neden bu güne kadar karşımıza tekrar ve tekrar çıkmadı? Bu sorunun cevabını bilmiyoruz ama EA ve BioWare, tekrar bu oyunu karşımıza çıkartmayı düşünüyor olabilir. Çünkü ortada bu konuda söylentiler var ve bu söylentilere göre BioWare Austin şu an yeni bir Star Wars: Knights of the Old Republic prototipine sahip.

KOTOR-GOG.png

Bir oyun habercisi olan Liam Robertson, kendi Patreon sayfasından oldukça ilginç yorumlarda bulundu ve, “Öğrendiğime göre BioWare Austin, uzun bir süre, özel olarak Star Wars oyunları üzerinde çalışacak. Bu ekibin şu an üzerinde çalıştığı oyun ise, yeniden yapılan bir Star Wars: Knights of the Old Republic. Bu oyunun ne zaman piyasaya sürüleceğini bilmiyorum ama kısa bir süredir geliştirilme aşamasında olduğunu biliyorum. Oyun bitince nasıl olacak bilemiyorum fakat öğrendiğime göre şu an Star Wars: Knights of the Old Republic oyununun yeniden yapımı gibi görünmüyor. Evet, proje o planla başladı ama şu an bu proje daha orijinal, benzersiz bir Star Wars: Knights of the Old Republic oyunu olarak görünüyor.” dedi.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.