gittigidiyor

Yeni Dosya Kurtarma Aracı: Windows File Recovery

collo1

Aktif Üye
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
660
Tepkime puanı
398
Puanları
63
Yaş
40
Konum
........
Microsoft, daha çok sistem yöneticilerini ve uzman kullanıcıları hedef alan dosya kurtarma uygulamasını Windows Store'da yayınladı!

microsoft-yeni-dosya-kurtarma-araci-windows-file-recovery.jpg


Microsoft, yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan yeni bir komut satırı uygulaması yayınladı. Yeni
Windows File Recovery uygulaması, sabit disk, flaş sürücü ve bellek kartı üzerinden dosya kurtarabiliyor.

Silinen fotoğraf, belge, video ve diğer dosya türlerini kurtarmaya yönelik seçenekler sunuyor. NTFS, FAT, exFAT ve ReFS dosya sistemlerini destekleyen araç, komut satırı üzerinden çalıştığından herkese göre olmayabilir.

Program içerisinde şu üç mod bulunuyor:
Default, Segment ve Signature. Microsoft, NTFS dosya sisteminde kısa süre önce silinen dosyalar için Default modunu kullanmanızı öneriyor. Dosya daha uzun bir süre önce silindiyse veya biçimlendirilmiş bir diskten veri kurtarmaya çalışıyorsanız, önce Segment modunu, ardından Signature modunu denemeniz öneriliyor.

Aracın komut satırı sözdizimi ve seçeneklerine
buradan ulaşılabiliyor.

Windows 10 yapı 19041 ve sonrasında çalışan Windows File Recovery'yi
Microsoft Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst