gittigidiyor

Yeni Humble Bundle Capcom Rising paketi, oyuncuları sevindirecek cinsten

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Yeni Humble Bundle Capcom Rising paketi, oyuncuları sevindirecek cinsten

Kesinlikle en azından göz gezdirmeniz gerektiğini düşündüğümüz bir paket olmuş.





Bildiğiniz üzere Humble Bundle, belli aralıklar ile belli başlı indirimler ve çok uygun fiyatlara oyun paketleri sunan bir internet sitesi. Güvenilir olması bir yana, ödemiş olduğunuz paraların bir kısmı da hayır kurumlarına gidiyor. Yeni Humble Bundle Capcom Risingisimli oyun paketi, Capcom şirketinin oyunlarını seven oyuncular için özenle seçilmiş yapımları içeriyor. İşin en güzel kısmı ise, fiyatı da cep yakmayacak cinsten.


dmc-devil-may-cry-e1359708875857-1140x400.jpg

Henüz 10 günün üstünde bir süresi daha bulunan yeni Humble Bundle paketinde, Dead Rising ve Resident Evil serisinden oyunlar var. Pakette satın alımlarınız için 3 farklı seçenek bulunuyor. İlk seçeneğiniz olan 1 dolarlık pakette, Strider, Umbrella Corps ve DMC: Devil May Cry bulunuyor. Sadece 1 dolar gibi bir fiyata DMC: Devil May Cry gibi bir yapımın veriliyor olması, 1 dolarlık paketin bile fazlasıyla değerli olmasına sebep oluyor.
Ayrıca, yapılan ödemelere göre sürekli değişen ortalama fiyatta bulunan 2. bir paket de var seçenekler arasında. Kampanyadaki 2. seçenekteki, hem 1. seçenekteki oyunlar, hem de üstüne Umbrella Corps Deluxe Edition Upgrade Pack, Dead Rising 2: Off the Record, Resident Evil HD Remaster, Resident Evil 0 HD Remaster ve Resident Evil 6 bulunuyor. Bu seçeneğin ise, haberimizi yazdığımız dakikalardaki fiyatı 7.29 dolar ve muhtemelen fiyat o civarlarda kalacaktır.
Humble Bundle Capcom Rising paketindeki 3., yani son seçenekte ise Dead Rising 2 ve Dead Rising 3: Apocalypse Edition bulunuyor. Tabii, 3. seçeneği aldığınızda bu iki oyunun üstüne ilk 2 seçenek de size ulaştırılacak. Fiyatı ise sadece 12 dolar, yani kesinlikle sunduğu oyunlara göre çok uygun. 12 doları bizim para birimimize çevirdiğimizde ise, 42 TL civarında bir miktar karşımıza çıkıyor. 42 TL gibi bir ücrete, zombilerle stres atmayı sağlayan Dead Rising serisi, korku temasını çok güzel işlemiş olanResident Evil serisinin kaliteli yapımları ve bir de üstüne Dante‘nin ana karakter olduğu DMC: Devil May Cry alabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst